Altınok Öz kime “Alnını karışlarım“ dedi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle belediyenin kadın personellerine verdiği yemekte çok sert açıklamalarda bulundu.

Altınok Öz kime “Alnını karışlarım“ dedi.
Kamulaştırmasız el atmalar nedeniyle müfettişler tarafından kendisinden savunulma istendiğini söyleyen Başkan Öz “62 yılda yaptığım Dr. Altınok Öz ismini lekeleyecek adamın alnını karışlarım.” dedi.


Kartal Belediyesinin geleneksel hale getirdiği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle belediyenin kadın personellerine verdiği yemek bu yılda renkli görüntülere sahne oldu. Kadın çalışanların doyasıya eğlendiği geceye CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve Kartal Belediye Başkan yardımcıları Ali Rıza İkisivri ve Gülseren Böyüktaş katıldı.


Bizim uçmamız gerekirdi!


Gecede belediyenin kadın çalışanlarına seslenen Başkan Öz şunları söyledi:“Belediyede bu kadar kadın var mı diye hiç tahmin edememiştim. Dört yılda bu kadar kadın çalışanın olduğu belediyede bizim uçmamız gerekirdi, çalışan erkekleri kontrol etmek size aitti. Bugün gösterdiğiniz enerjiyi neden çalışırken göstermediniz? Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mı dediniz? Bu yılan bir gün hepinizi sokacak.”



EMEĞİN KUTSALLIĞINA İNAN PARTİNİN MENSUPLARIYIZ



Biz emeğe saygı duyan bir partiden geliyoruz. Siyasi düşüncesi ne olursa olsun emek veren herkese saygı duyuyoruz. Emeğin kutsal olduğunu iyi bilen partinin mensuplarıyız. Hepimiz burada büyük bir aileyiz. 21 Eylül Dünya Barış gününde biz bir söz söyledik “bu ülkenin yedi bölgesini de seviyoruz ama içindekilerle seviyoruz. Dil, din, etnik köken ayrımı yapmadan herkesi seviyoruz.” Belediye içerisinde de kesinlikle siyasi düşünce farkı göstermeksizin belediye için emek harcayan herkese saygı duyuyoruz.”



KARTAL BELEDİYESİNİN VEREMEYECEĞİ HESSAP YOKTUR



Belediyede bir müfettiş var benden savunma istiyor. Ne için istiyor biliyor musunuz, kamulaştırmasız el atmalar nedeniyle.. Aldığımız 7,5 milyonluk ve oraya harcadığımız 15,7 milyon benzin istasyonundan dolayı sattığımız yeri yine o nedenle harcadık. Verilen kararların hepsi meclisten geçmiştir. Neyin sorununu yaratıyorlar? Şunu söyleye bilirim ki, Kartal Belediyesinin veremeyeceği hiçbir hesap yoktur. Büyük Atatürk’ün İngilizlere söylediği gibi “Geldikleri gibi giderler.” sözünü hatırlatmak istiyorum. Geldikleri gibi giderler, hakkımızda her türlü komployu yapmak isteyebilirler, itibarsızlaştırmak isteyebilirler, buyursunlar gelsinler. Altınok Öz’ün 62 yılda yaptığı ismini lekeleyecek adamın alnını karışlarım. Bizler hizmet için varız. Kadir Topbaş’ı da tebrik ederim, seçilmiş. Halk onu tercih etmiş. Kartal’ın tercihi olan Dr. Altınok Öz’ü reddetmeye kimsenin hakkı yoktur. Beni hangi hakla itibarsızlaştırmak isteyeceksiniz?”



Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’den sonra söz alan CHP İstanbul İl Başkanı ise kadın personellerin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayarak, Altınok Öz’ü itibarsızlaştırmak isteyenlere müsaade etmeyecekleri ifade etti.





Kaynak ; Kartal Gazetesi.net

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2013, 23:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17