Altınok Öz, 'Her kesime hizmet götürdük'

Kartal Belediye Başkanı ve 30 Mart seçimlerinde CHP Kartal Belediye Başkan adayı Op. Dr. Altınok Öz; CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, Kartal İlçe Başkanı Av. Kamer Gök, CHP Kadın Kolları Başkanı Gülçin Zaza, Kartal Gençlik Kolları Başkanı ve halkın katılımı ile CHP Mahalle Birim açılışlarını gerçekleştirdi.

Altınok Öz, 'Her kesime hizmet götürdük'
Topselvi Yalı Mahallesi’ndeki  Mahalle Biriminin açılışına katılan Başkan Altınok Öz, daha sonra Uğur Mumcu ve Soğanlık’ta bulunan CHP Mahalle Birimlerinin açılışlarına katıldı. Halkın yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Altınok Öz, vatandaşlarla sohbet etti, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.



Başkan Altınok Öz, önce yerelde sonra genelde iktidar olacaklarını belirterek proje ve hizmetleri ile Kartal için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. 5 yıl boyunca gerçekleştirilen 230 proje ile sosyal belediyecilikte örnek gösterilen bir belediye olduklarının altını çizen Başkan Öz, özellikle deprem dönüşüm ve yerinde dönüşümdeki uygulamalar ile “Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet Projesi” gibi kanun maddesi olarak önerilen ya da değer bulan uygulamalardan örnekler verdi.  Dönüşen projenin öncüsü olduklarını belirten Başkan Altınok Öz, yeni dönemde de planlaması biten, “insan” odaklı birçok projenin gerçekleştirileceğini söyledi. Yalanlarla hizmetlerin üzerinin örtülemeyeceğini vurgulayan Başkan Altınok Öz, “Kartal Belediye Binasına gelen yurttaş, Kartal Belediyesi için yaptığımız akıllı binayı görüyor. Kartal’ın her mahallesinde belediye hizmetleri dışında yaptıklarımızı da halkımız görüyor. Yeşil alanları, 2009 yılına kadar olanın iki katına çıkardık. 2009 yılında 1 olan kreş sayısını 11’e taşıdık.


Engelliler için kadınlarımız için birimler açtık. Muhtarlarımız ile aylık toplantılar yapıp her mahallemize hizmet taşıdık. Gençler, kadınlar, çocuklar, engelliler için ürettiğimiz projeler yanında Kartal’ı yeni meydanlarla buluşturduk. Kartal’ı kültürün ve sanatın merkezi durumuna getirdik. Anadolu yakasının yükselen yıldızı olduk. Vicdanı olan, gözü olan, Allah korkusu olan, yapılan hizmetlere yok diyemez. Şikayet etmeden, engellere sığınmadan ‘Kartal’a nasıl hizmet ederiz’ diye gece gündüz çalıştık. Halkımızın içinde olduk. Gelecek dönem için de sizlere hizmete talibim. Gelecek nesilleri düşünen, Kartal’ı çekim merkezi kılacak, her kesime ulaşacak hizmetlerimizi sürdüreceğim. Bizde ötekisi yok. Ötekisi olmayan bir bakış ile her kesime hizmet götürdük, götüreceğiz.  Bizde” Önce insan” inancı var. O inançla insan için yapılması gereken her sosyal projeye varız, yaptık, yapacağız ve halkımıza hizmete durmadan devam edeceğiz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2014, 23:57

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17