Altınok Öz'den Cumhurbaşkanına şok sözler “Gel seni koruma altına alalım.“

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Öz'ün korumasını kabul edecek mi?

Altınok Öz'den Cumhurbaşkanına şok sözler “Gel seni koruma altına alalım.“
banner46

Kartal Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal şubesinin birlikte düzenlediği Muammer Aksoy ve Uğur Mumcu'yu anma etkinliğine Başkan Altınok Öz'ün skandal konuşmaları damgasını vurdu.


Etkinlikte kendini kaptırıp sanki CHP genel başkanıymış gibi konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, çarpıcı sözleriyle Anayasaya madde koyma teklifine kadar gitti.



İşte Öz’ün Cumhurbaşkanına hitaben o konuşması; “Hata yaptınız. Birlikte hareket ettiniz. Fetöcüleri besledik. Gel seni ömür boyu görevde, seni koruyalım da! Gel seni koruma altına alalım. Anayasaya bir madde koyalım! Ölene kadar Recep Tayyip Erdoğan yargılanmayacak! Gel şu düzeni değiştirme! Cumhuriyetten Cumhuriyetin temel ilkelerini Laiklikten, Demokrasiden, Sosyal hukuk devletinden ödün vermeyelim. Şu teklifi geri çekelim, seni ömür boyu koruyalım. Ömür boyu da seni koruyacağız söz desek nasıl olur acaba?” dedi.

İlçe Belediye Başkanının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teklifine Cumhurbaşkanının ne diyeceği, bir araya gelip Altınok Öz'ün koruma altına alma teklifini kabul edip etmeyeceği ise daha şimdiden kamuoyunda merak konusu oldu bile. 

Her ay muhtarlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal ilçe belediye başkanı Altınok Öz ile bir araya gelip korumasını kabul ederse sizlerle paylaşacağız.

Bizi izlemeye devam ediniz...
 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 02:26

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17