Altınok ÖZ, CHP İl Genel Meclis Üyelerini Ağırladı

Altınok ÖZ, CHP İl Genel Meclis Üyelerini Ağırladı
banner46

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Genel Meclis üyelerini ağırladı.

Başkan Öz’ün Dragoz Sahil  Köz Restoran’ta il genel meclis üyelerine vermiş olduğu geleneksel akşam yemeği davetine Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Haydar Oğuz, Kartal Belediyesi Meclis üyesi ve Meclis Başkan vekili Av.Kamer Gök,Kartal Belediyesi Başkan vekili Ergun Öztaner,Meclis üyeleri Metin Uluyurt,İbrahim Sarı,Kartal’lı CHP İl Genel Meclis üyeleri İlhan Güzelgün,Görkem Akdağ, İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Orhan Örkmez,İl Genel Meclis Üyesi ve Grup Sekreteri Murat Çelik ve  CHP’li İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

DUYGUSAL BİR KONUŞMA YAPTI

Kartal’ın çalışkan ve başarılı Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, burada yapmış olduğu “Hoş geldiniz”konuşmasında, aynı gün Vefat eden Kayınpediri Muammer Ünsal’ın ani vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve “ Arkadaşlar sizleri Kartal’da ağırlamanın ve görmenin mutluluğunu yaşadığımı özellikle belirtmek istiyorum. İlçe başkanım, meclis başkan vekilim, belediye başkan vekilim adına, yönetim adına,Kartal’lılar adına ve Kartal’ın sevgili basını adına hepinize hoş geldiniz diyorum. Bugün şansızlık oldu ama her  ölüm bir doğum demektir. Kimileri ölecek kimileri doğacak.Hayat devam ediyor.Rahmetli kayınpederim iyi bir insandı,yaşını başını almıştı. Huzurunuzda ona Allah’tan rahmet diliyorum.Nur içinde yatsın,mekanı cennet olsun.Ama hayat gördüğünüz gibi devam ediyor.Keyfimize bakalım”diye konuştu.

BİZ BİR AİLEYİZ

Başkan Öz, şöyle devam etti: 2 Biz Cumhuriyet Halk Partisi  aileyiz bu aileyi kaynaştırmak bir arada tutmak bir birimizle temas etmek bir birimizi tanımak en büyük görevimiz.İşte bu nedenlerle bizler Kartal olarak ortaya çok yararlı ve kalıcı projeler koymuştuk.Mega projelerimiz Kartal’a ve Kartal’ın güzel insanlarına adeta yeniden hayat verecek ve  yaşamı kolaylaştıracak Tekrar İstanbul’un parlayan yeni yıldızı ve güzel ilçesi Kartal’a hoş geldiniz diyor,sizlere sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Öz,İstanbul İl Genel Meclisi Grup Başkan vekili Orhan Örkmez,CHP Kartal ilçe başkanı Haydar Oğuz ve Kartal Belediyesi Meclis bakan vekili Av. Kamer Gök ile  aynı masayı paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2011, 05:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17