Altınok Öz 'Çalışa çalışa izin vermeyeceğiz!'

CHP tarafından tekrar aday gösterilen Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, CHP Kartal ilçe binasına gitti.

Altınok Öz 'Çalışa çalışa izin vermeyeceğiz!'
Kartal Belediye Başkanlığı için Genel merkez tarafından ikinci kez aday gösterilen, belediye başkanı Altınok Öz, İlçe binasında bir toplantı düzenledi.



Sonuna kadar adayımızı desteklemeliyiz.


Toplantıya İlçe başkanı Kamer Gök’ün yanı sıra çok sayıda partililer katıldılar. Konuşma yapan İlçe Başkanı Kamer Gök “Altınok Öz CHP’nin ortak iradesiyle tekrardan seçilmiştir. Biz partili olarak sonuna kadar adayımızı desteklemeliyiz. Siyasi partiler yeniçeri ocağı değildir. Kurullar ne karar verdiyse ona uymalıyız” dedi.


CHP'li doğdum, CHP'li de öleceğim.


Sevgili arkadaşlar uzun bir seçim süreci yaşadık. Bu süreç içerisinde sevgili ilçe başkanımıza ve ilçe yöneticilerimize söylediğim gibi, ben aday adayları daha rahat çalışsın bazı polemiklerin içine girmeyim diye aday adayı olana kadar ben siyaset işlerine değil belediye işlerine bakacağım dedim. Biliyorsunuz Pazar günü bir karar çıktı. Bu karardan sonra 23.46 da bir mesaj yazdım. O mesaj benim içinde, sizler içinde önemlidir. Partimin ilkelerine ters düşmeden, rahmetli babamın kemiklerini sızlatmadan 5 yıl görev yaptım. Kartal hakkınızı helal edin dedim. Kızımı yanıma alıp Kartal dışına çıktım ve ailece geleceğimizi planlamaya çalıştım. Eşim yoktu, çünkü eşim bu günlerde Güney Amerika da. Bu şu demek ben belediye başkanı olmak için olmadım. Partim için belediye başkanı oldum ve devam ediyorum. Eğer başka niyetim olsaydı bana gelen teklifleri geri çevirmezdim. CHP'li doğdum, CHP'li de öleceğim.



İncinsen de incitme!


Sevgili arkadaşlar aramızda sorunlar olabilir, anlaşmadığımız konularda olabilir. Ama şunu iyi bilin ki, Kamer bey benim ilçe başkanımdır, yönetimi de benim yönetimimdir. Bir mesaj vermek istiyorum, belediye başkanı ilçe başkanıyla birlikte bu kırgınlıkları yok edecektir. Ben dahil kimsenin 1 oyu ret etme hakkı yoktur. Kırılmayacağız, küsmeyeceğiz ama partimizin ilkelerinden de taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Biraz önce ilde Büyükşehir belediye başkan adayımızla birlikteydim. Kimse Mustafa Sarıgül'le arasında bir sorun var diye ortaya çıkmasın. Sarıgül orada Altınok Öz burada. Beraber onu büyükşehire başkan yapacağız, Burada da Kartal'da CHP'yi iktidar yapacağız. Kırgınlıklar olabilir bunları ben geride bırakıyorum sizlerde geride bırakın. Bizler eğer Bektaşilik felsefesine inanıyorsak, orada ki temel felsefe şudur; 'İncinsen de incitme!' dedi.

 


Çalışa çalışa izin vermeyeceğiz!


Konuşmasına devam eden Öz "Şurası da çok önemli, rehavete kapılmayacağız. Karşımızdakiler burada ki rantı el atmak istedikleri için veya burada geleceği başka şekilde planlamak için, ille buraya isteyecekler. İzin vermeyeceğiz, çalışa çalışa izin vermeyeceğiz. Sayın ilçe başkanım burası benim evim. Örgütle, parti yönetimiyle sorunu var diye gösterilemez. İlçeme sahip çıkacağım, ilçe de bana sahip çıkacak. Birlikte yürüyeceğiz, yolumuz açık olsun." diyerek sözlerini sonlandırdı.


Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 04:00

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17