Altınok Öz Bulgaristan'da Çilingir sofraları kurdurttu!

Kartal Belediye Meclisi Haziran ayı ilk birleşimi başkan 1. vekili Ali Ekber Şahin başkanlığında toplandı.

Altınok Öz Bulgaristan'da Çilingir sofraları kurdurttu!
Meclis Soma'da elim kazada vefat eden Soma Şehitleri için 1 dakikalık saygı duruşundan sonra başladı.


Serbest gündemde söz alan Ak Parti Kartal Belediye grup başkanı Temel Yaz Soma yası ilan edildiği halde yurt dışı gezisini kesmeyen ve giden Kartal Belediye başkanını ve yönetimini eleştirdi.



Kartal Belediyesi Bulgaristan'da Hangi yaralı parmağı tedavi etti?


Serbest gündemde söz alan Ak Parti Kartal Belediye meclis üyesi Metin Bektaş'ta Kartal Belediyesini eleştirerek "3-4 yıldır Kartal Belediyesi Bulgaristan'a ve Bosna'ya gidiyor. Soruyorum sizlere o dönemlerde Kartal Belediyesi oralarda ne yaptı? Hangi yaralı parmağı tedavi etti. Hangi hizmeti üretti. Hangi garibana yardım eli uzattı? Oradan hangi fakir çocuğu eğitim için buraya getirdi? Onlar bizim kardeşlerimizdir.


Altınok Öz Bulgaristan'da gündüz mevlit akşam Çilingir sofraları kurdurttu!


Gelelim Bulgaristan'a. Geçen dönem belediye başkanı ve meclis üyeleri 2 defa Bulgaristan'a 1 defa da Bosna'ya gittiler. Ben CHP'nin yurt dışı gezilerini iyi bilirim ama buradan aktaracak değilim. (CHP grubundan 1 meclis üyesi 'aktar!' diyince) Aktarayım o zaman. Gittik mevlitler, kur-anlar okundu. Biz de eşlik ettik. Her şey çok güzel. Mevlidin masrafı çok cüzi rakam. Akşam otele döndük. Masalar kuruldu, ÇİLİNGİR SOFRALARI! Başkanla karşılıklı oturuyoruz. Başkana dedim ki; Başkanım bu gün mevlit programı yaptık, kur-anlar okundu. Yav aradan bari 1 gün geçseydi. Başkan bana "KALK GİT LAN!" dedi. Bizde Nizamettin beyle masadan kalktık gittik. Benim yanımda 3 bin lira sanatçıya verildi. Basına 18 bin lira diye yansıdı." diyerek sözlerini sonlandırdı.



Bektaş'a meclis başkanı Ali Ekber Şahin bazı belgeler vererek "doğruları bunlar Metin bey!" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2014, 18:41

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17