Altınok Öz "ben olduğum sürece ikinci bir Hüseyin Kurt çıkmasına katiyyen izin vermem."

Altınok Öz

7 Ağustos 2011 Pazar günü saat 13:00’de Kartalspor tesislerinde gerekli çoğunluk sağlanarak gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul ‘da Altınok Öz dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

 EKONOMİK, SİYASİ VE YÖNETİMSEL SIKINTILAR YAŞADIK

Yeni dönemin Kartalspor’a hayırlı olması temennisiyle başlayan Altınok Öz “Kartalspor değişim sürecine devam ediyor. Bu değişim sürecinde bazı sıkıntılar yaşamaktayız, yaşıyoruz. Ekonomik sıkıntılar ve siyasi sıkıntılar yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Yönetimsel sıkıntılar da yaşıyoruz. Bu güne kadar yönetime gelen her kişi benim onayımdan geçerek gelmiştir. Kartalspor bu gün mahalli bilançoda da görüldüğü gibi, lisans çıkaramayan ve eski spor federasyonu başkanının da dediği gibi “kapatın bu kulübü, belediyespor’u daha az masrafla bank asya’ya çıkarırsınız” dediği bir spor kulübünü lisans çıkarabilecek, borçları ödeyebilecek bir noktaya getirdik.

 GECE SAAT 3,5 LARA KADAR KARTALSPOR’U DÜŞÜNDÜM

Bu noktaya gelirken şunu da belirtmek istiyorum. Gece 3,5 lar da evin bahçesinde dolanıp, neyi ne zaman? Nasıl? Yapacağım diye düşünen biriyim. Son yedi hafta içinde neler olacağını düşündüm. Belki de Türkiye de ilk defa yenilen bir kulüp prim aldı. Onların bize, bizlerin de onlara güvenmemiz gerekiyordu.

 KARTALSPOR ŞİRKETLEŞİYOR

Şirket bir hafta on gün içinde kurulacak. (Yusuf İnanır, “Kuruldu” diyerek uyarınca) hisse satışı ve hissedar alışı başlayacak. Kulüp mahalli yönden aşılmış olacak.

Herkes işinin peşindeyken, ben ve ortağım üç senedir kendi çiftliğimizi ihmal ettik. O’da sıkıntıya girdi, kendisine buradan teşekkür ediyorum.

 İKİNCİ BİR HÜSEYİN KURT’A İZİN VERMEM

Birileri çok rahat hareket ederek Kartalspor’un sırtından çok rahat para harcayabiliyor ve oyuncu transfer edebiliyor. Buna dur diyeceğiz. Bu yönetim kurullarından ben olduğum sürece ikinci bir Hüseyin Kurt çıkmasına katiyen izin vermem.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2011, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17