Altınok Öz Ağırladı, Belediye çalışanları protesto etti!

Şehir Üniversitesi Genel Sekreteri Akif Demirci ve Mütevelli Heyet Başkan vekili Abdulhalik Damar Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Altınok Öz Ağırladı, Belediye çalışanları protesto etti!
Kartal Belediye başkanı Altınok Öz'ün bir gazeteye “TEKEL arazisi ikinci Gezi Parkı olabilir! söylemi Kartal kamuoyunda hayretlerle karşılanmıştı. 


Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz Şehir Üniversitesi Genel Sekreteri Akif Demirci ve Mütevelli Heyet Başkan vekili Abdulhalik Damar'ı makamında ağırlarken aralarında bazı belediye çalışanlarınında bulunduğu gurup pankart açarak protesto ettiler.


MESAİ SAATİNDE PROTESTOYA KİM İZİN VERDİ? 


Saat 11:00 de gerçekleşen ziyarete belediye çalışanlarının da katılıp İstanbul Şehir Üniversitesi mütevelli heyetini protesto etmelerine kimin izin verdiği ise merak konusu. 


Protesto sürpriz miydi?


Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü makamında ziyaret eden heyeti çıkışta kötü bir sürpriz! bekliyordu. Cevizli Tekel Dayanışması (içinde belediye çalışanlarının da olduğu) görüşmenin yapıldığı sırada belediye binası önüne gelerek üniversite heyetini protesto etti.


Belediye önünde grup sloganlar ve ıslıklarla tepkilerini dile getirdiler. Grup “Doğamıza, kentimize, tarihimize sahip çıkıyoruz” pankartı açtı. Uzun süre belediye binası önünde bekleyen eylemciler basın açıklaması yaptılar.


Kartal'a Üniversite Kazandıracaklardı!


Kartal'a Üniversite kazandırmak isteyen Şehir Üniversitesi Genel Sekreteri Akif Demirci ve Mütevelli Heyet Başkan vekili Abdulhalik Damar karşılarında ki azınlığa hayretler içinde bakarak belediyeden ayrıldılar. 


Not:
haberde ki resim bir Kartal Belediyesi çalışanının facebook'undan alınmıştır. Diğer resimlerde bizde mevcuttur.



 
Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2013, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17