Alper İnşaat, İtibar İnşaat yol çökertti, sokağı işgal etti!

Kartal'da inşaat yapan büyük firmalar yolları çökerterek Kartal'a ve çevreye zarar veriyorlar. Kartal Belediyesi ise sadece seyrediyor.

Alper İnşaat, İtibar İnşaat yol çökertti, sokağı işgal etti!
banner46
"Yetersiz yönetimin, başıboşluğun ve adam sendeciliğin" Kartal’da ayyuka çıktığının bir örneğini de Alper İnşaat’ın Kordonboyu Mahallesi’ndeki inşaatı yaparken çökerttiği yolda gözler önüne serildi.

Alper İnşaat Makine Tur. ve Taşıma San. Tic. A.ş. İtibar İnşaat Dış Tic. Ltd. Şti. Kartal Kordonboyu Mahallesi G22A14A2B Pafta, 10158 Ada, 236 Parsel'de yaptığı inşaatın temel kazma işlemi esnasında Şahane Sokağı çatlatıp, çökerterek kullanılamaz hale getirdi.

Sokağın Kartal Belediyesi tarafından hemen asfaltlanıp vatandaşın hizmetine açılması beklenirken 1 ayı geçkin süredir sokak trafiğe kapalı. Mahalle sakinleri sokağın bir inşaat firması tarafından zarara uğratılıp tahtalarla kapatılarak işgal edilmesinden ve Kartal Belediyesi'nin sessizce seyretmesinden şikayetçiler.

İddialara göre; İnşaat firması, İstinad duvarı yapmadan ve çekme mesafesine uymadan temel kazınca sokağı çökertti. Başka bir iddia ise; iskinin yoldan geçen borularının delindiği ve zarar gördüğü yönünde.

Kartal Belediyesi yetkililerinin ceza kesip kesmediği ise merak uyandırdı.







NOT: Haberde adı geçen kurum ve ilgililerin cevapları basın yayın ilkeleri gereği cevap verdikleri takdirde aynı puntolarla sitemizde yayınlanacaktır.




Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 01:14

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17