Ali Turabi Artuç 'Kartal sevdalısıyım, Kartal'a kazandırmak için çalışacağım.' Ali Turabi Artuç kimdir?

CHP Kartal belediye başkanı aday adayı Ali Turabi Artuç basınla Pelit Restaurant'ta kahvaltıda bir araya geldi.

Basının büyük ilgi gösterdiği basın toplantısında Ali Turabi Artuç sorulan sorulara samimiyetle cevap verdi.

Artuç "Ben Türkiye, İstanbul, Kartal sevdalısıyım. Kartal için var gücümle sabah 6 dan itibaren başlayarak çalışacağım. Herkesin, her kesimin belediye başkanı olacağım. Allah nasip eder belediye başkanı seçilirsem 4 vizyon proje hedef belirleyeceğim. Görev aldığım 5 yıl içerisinde bu projeleri Kartallılara kazandırmış olacağım. Kartal'ın parasını Kartal'a harcayacağım. Otel yapılacaksa ihtiyaç var ise eğer onu Kartal'a yapacağım. Kartal'ın parası Kartal'ın dışına çıkmayacak. Genel başkanımızı Kartal'a açılış yapmaya getirirsem vizyon proje açılışı yapmak için davet edeceğim. Bir park için Genel Başkanımızı Kartal'a getirmeyeceğim." dedi. 

Amacım Kartal’a bir şeyler kazandırmaktır.

Ali Turabi Artuç, aday olması ve seçilmesi durumunda vizyon ve birikimlerini Kartal’a hizmet için kullanacağını söyleyerek, “Amacım Kartal’a bir şeyler kazandırmaktır. Benim maddi bir beklentim yok. Ben kalan ömrümü Kartal’a ve Kartallılara hizmet etmekle geçirmeyi istiyorum. Gerekli kadrom ve ekibim hazırdır. Kartal için herkesin fikirleri benim için önemlidir. Her kesimin fikirleri soracağız. Basınımıza da soracağız. Yanlış yaparsakta çıkıp özür dilemesini de bileceğiz.” diyerek konuşmasını sürdürdü.



Basının sorularını içtenlikle cevaplayan Artuç “En büyük ideallerimden biri de topluma yapacak olduğum hizmetlerle gurur duymaktır. Halkımıza kazandırdığımız hizmetlerle onları mutlu görmek bizim için kazanılmış en büyük mutluluktur” şeklinde konuşarak, “umarız bu hizmetleri yapmaya vesile olurum ”diyerek sözlerini sonlandır. 


Ali Turabi Artuç kimdir?

1967 Gümüşhane Kelkit doğumlu olan Ali Turabi ARTUÇ,
uzun bir süre Erzincan` da ikamet edip, eğitimlerini
tamamladıktan sonra 1992 yılında İstanbul Kartal’ da iş
hayatına başlamıştır. 

Aynı yıl Kartal` da, Artuçlar İnşaat San. Ve Tic. Ltd.Şti` nin
kurucusu olarak  çalışmaya başlamıştır. Sanayici olarak
başarılı geçen iş hayatında, sanayi ve lojistik sektöründe
inşaat projelerine imza atmıştır. Birçok  firmaya danışmanlık
hizmeti vermiş olup, Okan Üniversitesi Danışma Kurulu
üyesidir. 

1993 yılında CHP Kartal İlçe Başkanlığı` na üye olup, o
günden bugüne CHP` nin birçok faaliyetlerinde aktif olarak
bulunmuş, destek ve katkılarını sunmuştur.


Fransızca bilen ARTUÇ, evli ve biri mimar, biri hukuk öğrencisi
ve biri de lise öğrencisi olan üç çocuk babasıdır.
Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2013, 15:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
ETHEM ARSLAN
ETHEM ARSLAN - 11 yıl Önce

kartal da turabi̇ artuç u destekleyen çok ki̇şi̇ var . özellikle sanatçılar seni destekliyor. turabi artuç desteklemek için bir sürü sebep var. kartallı bu adayı boş geçmeyin.

Lokomotifim belli!
Lokomotifim belli! - 11 yıl Önce

Şunu da iddia ediyorum ki,CHP’li aday adaylarının içinde Kartal’da seçim alacak tek aday olarak kendimi görüyorum.Belediyeyi aldık.Herkese dokundurabilen, herkese hissettirebilen,gelen vatandaş kim olursa olsun,neden geldiğini sormadan,içeri gireni hisseden vatandaşı dinleyip, meşru olsun olmasın,elimizden geleni yapmalıyız. Ekibimizle,belediye personeli ile neyi nasıl yaparızı tartışarak.Bunları başkan olduğum zaman uygulayıp, başaracağım.

SIRADAKİ HABER

banner17