Ali Turabi ARTUÇ 'Kartal Hepimizin!'

İddialı bir şekilde çalışmalarıyla göz dolduran Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Ali Turabi ARTUÇ gazetemize seçim ofisinde açıklamalarda bulundu.

Ali Turabi ARTUÇ 'Kartal Hepimizin!'
Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Ali Turabi ARTUÇ durmaksızın çalışmalarına devam ediyor.


Çalışma ofisinin duvarlarının Kartal'ın mahalle mahalle haritalarıyla donatan Artuç planlı bir şekilde çalışmalar yapıyor.


Planlı, programlı çalışmalar yapıyor

Ali Turabi Artuç Şehrin demoğrafik durumunu (ev sahibi, çalışan durumu, okur yazar durumu, eğitim durumu, meslek durumu, işsiz durumu, ekonomik gelir durumu, kadın erkek durumu, engelli, dul, yetim, şehit ailesi, gerçek ihtiyaç sahibi durumu) çıkararak ihtiyaca göre projeler üretmek, bu projeleri verimli alanlarda uygulamak, kaynak ve insan unsurunu israf etmeden, şehrin kısa, orta ve uzun vadedeki fırsatlarını, tehditlerini, zayıf yönlerini ve avantajlarını belirleyip kalıcı, verimli etkin planlamalar yapıp uygulamayı planladığını belirtti.


Kartal Hepimizin!

Artuç azimli çalışmalarıyla Kartal belediye başkanlığı konusunda ne kadar iddialı olduğunu gözler önüne seriyor.  Ali Turabi Artuç "Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Hangi görüşten olursa olsun, hangi partiyi tutarsa tutsun yurttaşımız bizim için önemlidir. Belediye başkanı seçildiğimiz gün inşallah rozetimizi cebimize koyup her kese eşit şekilde hizmet vereceğiz." dedi.



Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2013, 23:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17