Ali Turabi Artuç Kartal cemevinde "Canlar" ile oruç açtı.

CHP Kartal'ın Belediye Başkan aday adayı Ali Turabi Artuç seçim çalışmalarına son hızla devam ederken Kartal cemevinde "Canlar" ile oruç açtı.

Ali Turabi Artuç Kartal cemevinde
Artuç "Oruç Açma Lokmamıza katılan bütün Canlarımıza yürekten teşekkür ediyorum" dedi


Dular ve niyazlar eşliğinde yenilen iftar yemeğinin ardından Kartal Cemevi Başkanı İsmail Saçlı'nın odasında yapılan sohbette Ali Turabi Artuç oldukça çarpıcı konulara değindi.
 



Cemevinde ki konuşmasını gazetemize açıklayan Artuç "Muharrem Ayı dolayısıyla vermiş olduğumuz.
Oruç Açma Lokmamızı, Kartallı canlarımızla paylaştıktan sonra Kartal Cemevi Vakfı Yönetim odasında davetimize katılan değerli dostlarımızla bir süre sohbet edip Kartal’ı, cazibe ve hayal edilen kent statüsüne dönüştüreceğimiz 4 vizyon projemizi paylaştık.


Kartal’a 30 bin örgenci kapasiteli “Kartal Halk Üniversitemizi” ve Üniversitemize bağlı Hastane Projemizi, Yeraltı Otopark Projemizi ve halkımızın her kesiminin kullanabileceği Sosyal Marina Projelerimizi anlattık.
Projelerimiz her platformda olduğu gibi burada da heyecanla ve umutla karşılandı.


Yaptığımız her çalışmamıza, düzenlediğimiz her toplantımıza büyük ölçüde katılım sağlayan ve yaptıkları objektif haberlerle halkımıza zamanında ve doğru haber aktaran değerli basın mensubu arkadaşlarıma şahsıma göstermiş oldukları yoğun ilgiye yürekten teşekkür ediyorum. " diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2013, 15:30

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17