Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığından Altınok Öz'e kınama!

Çarşamba günü mecliste Bulgaristan gezisini eleştiren Metin Bektaş'a hakaret derecesine varan sözlerle azarlayan Altınok Öz'e Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığından Kınama geldi.

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığından Altınok Öz'e kınama!
Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı basına gönderdiği kınama yazısın da ;


"Saygıdeğer Kartal halkı;
                

Kartal Belediyesinde 04.haziran 2014 tarihinde, Kartal Belediye Meclis Toplantı tarihine kara bir leke olarak geçecek gün yaşanmıştır.
                
 
02 haziran 2014 pazartesi meclis oturumunda meclis üyemiz Metin Bektaş söz alarak Soma faciasının yaşandığı tarihlerde Belediye başkanı Altınok Öz  ve ekibinin Bulgaristan’a yaptığı  gezi hakkındaki düşünce ve eleştirilerini açıklamıştır. Akabinde de  geçmiş dönemde Belediye başkanının da katıldığı  Bulgaristan gezisinde şahit olduğu yanlış davranış ve harcamaları meclis kürsüsünden dillendirmiştir.


Mevlit proğramı amacıyla gidilen gezide içkili sofralardaki eğlencelerden, anlam veremediği  ödemelerden bahsetmiştir. Kartal belediyesi,kendi işçilerine dahi maaş ödeyemezken bu tip gezilerin ve harcamaların yeni dönemde yapılmasının yanlış olduğunu, yapılmaması gerektiğini ifade etmiştir. Kartal halkının bir temsilcisi olarak meclis kürsüsünden tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunmak ve belediye başkanına harcamalarla ilgili  sözlü veya yazılı önergeyle hesap sormak meclis üyelerinin en temel görevidir. Kartal Belediye Başkanı da bu sorulara cevap vermek zorundadır. Harcanan paralar Kartal halkının emanetidir. Kimse belediye başkanının kendi kazandığı paraları nasıl harcadığının hesabını sormuyor. Aksine Kartal belediyesinin bütçesinden yapılan vur patlasın çal oynasın eğlencelerinin hesabını soruyor. Çünkü Belediye çalışanları evine ekmek götürecek, çocuklarına süt alacak oldukları maaşlarını alamadığı bir süreç yaşıyoruz.  


Tüm bunlara cevap vermesi gereken belediye başkanı Altınok Öz, 04.haziran 2014 çarşamba günü yapılan meclis oturumunda   meclis üyelerimize maksadı aşan , kaba ve hakaret dolu ifadeler kullanmıştır. Meclis üyemize cevap hakkı dahi tanımadan meclis salonunu kaçarcasına terk etmiştir. Bunun üzerine Ak Parti meclis grubu da Altınok Öz’ün bu tavrını protesto ederek meclis salonunu terk etmiştir.

            
Maalesef önceki dönemde de olduğu gibi meclis toplantılarına katılmayarak değer vermediği Kartal belediye meclisine, birde hakaretleri ve toplantı bitmeden meclisi terk etmesiyle, nadirde olsa geldiği meclis toplantısında Kartal halkının iradesine, dolayısıyla Kartal halkına saygısızlık etmiştir.


Şiddetle kınıyor kamoyunun bilgisine sunuyoruz."


M. Mehdi AKMAN

Ak Parti Kartal İlçe Bşk.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2014, 12:28

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
hıdır
hıdır - 10 yıl Önce

Oy veren ellerim kırılsaydı

Murtaza
Murtaza - 10 yıl Önce

temurhan gibi bi aday olmasaydı bu sıkıntıları çekmiyor olucaktık ahh güzel ülkem ah

SIRADAKİ HABER

banner17