Ahmet Karakış ''Kartal batma noktasındadır.''

Kasım ayı meclisinde söz alan Ahmet Karakış Belediye Meclisinde diktatörce konuşmalarına söz verilmediğini belirtti.

Ahmet Karakış ''Kartal batma noktasındadır.''
Kartal Belediye Meclisi Kasım ayı birleşiminde söz alan Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi Ahmet Karakış, Ak Parti'nin 12 yılda yaptığı başarılı hizmetleri ve ekonomik verileri rakkamlarla ifade etti.


Konuşmalarımız diktatörce engelleniyor!
 

Karakış, "
2023 hedefimiz var. Hedefimiz Türkiye'yi dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına sokmaktır. Bizim Ak Parti olarak yaptıklarımız ve yapacaklarımız ortadır. Söz alan belediye başkan yardımcımız "Kartal'ı yıldız kent yaptık, hizmetlerimiz sınırları aştı" gibi şeyler söyledi. Değerli arkadaşlar bu işler lafla olmuyor. Bakın,  Kartal'ın durumu herkesin gözleri önünde. Arkadaşlar muhalefet olarak konuşmamızdan bu kadar rahatsız olmanıza gerek yok. Belediye başkan yardımcıları söz aldıklarında bizim eleştirilerimizin hiç birine cevap vermiyorlar. Kartal'dan değil de tamamen başka konulardan bahsediyorlar. Hüsnü başkan (Yeşilyurt) siz de dediniz ki; 'bana kalırsa herkes istediği doruları burada söylemeli.' Ben sizden, bütçe görüşmelerinde diktatörce, anti demokratik bir şekilde konuşmalar sınırlandığı zaman oylama yapıldı. Siz de oylamada olur oyu kullandınız. Siz bütçe görüşmelerinde belediye başkanına 'bu doğru değildir, istedikleri kadar konuşsunlar' deme açık yürekliliğini göstermenizi beklerdim." dedi.


Kartal batma noktasındadır!

Konuşmasına devam eden Karakış "Değerli arkadaşlar Kartal'ın durumu ortadadır. Öyle sizin dediğiniz gibi, Kartal yıldız kent değildir. Hizmetleriniz öyle sınırları da aşmadı. Kartal'da yaşıyoruz ve Kartal'ı görüyorsunuz. Kartal batma noktasındadır. Karyapsan'ı, Kartursaş'ın durumunu burada konuşmalıyız. Hiç konuşmuyoruz burada. Bunlar bizim iştiraklerimiz. Kendi işyeriniz olsaydı, şimdi buralara kilidi vururdunuz. Bunları konuşmamız lazım diyor hepinize saygılar sunuyorum." diyerek sözlerini sonlandırdı. 
Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 01:09

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erdem
Erdem - 9 yıl Önce

Ahmet abi çok doğru şeyler biz çalışanlarda bıktık artık chp yönetiminden kurtarın bizi

SIRADAKİ HABER

banner17