AFYONLULAR KATMER ETKİNLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

AFYONLULAR  KATMER ETKİNLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Afyonkarahisarlılar katmer etkinliğine yoğun katılım oldu.

 İstanbul Eski Belediye Başkanı Ali Müfit GÜRTUNA, Kartal CHP Belediye Meclisi Binali KARAMAN, Ulusal Parti Başkan yardımcısı Cafer ÖZSOY, MHP Kartal Eski İlçe başkanı Cemal DEMİRAY, Yörük ve Türkmenler Dernek Başkanı Faruk ŞAHİN, Ak Parti Kartal İlçe Yönetimi, Türkiye Partisi Kartal İlçe yönetimi, Afyon İşadamları Dernek Başkanı Kamil AY, Mahalle muhtarları ve hemşehrileri katıldı.

 Dernek Başkanı Ahmet ERDEMLİ ve Naci BÜYÜK misafirleri ile tek tek ilgilendiler. Konuşma yapan ERDEMLİ “ Derneklere arsa tahsis edilirse biz bu arsalara yurtlar, spor kompleksleri yapar derneklerimizi daha çok güçlendirmiş oluruz ve öğrencilere burs sağlamış oluruz.” Dedi. Naci BÜYÜK’te “ Her İl başarılı ve zeki 10 öğrenci yetiştirirse 80 ilden yılda başarılı ve zeki 800 genç vatana kazandırmış oluruz dedi.

 Söz alan Ali Müfit GÜRTUNA “Değerli hemşehrilerim benim için bu ocak çok önemlidir ve hepinizde çok kıymetlisiniz. Biz isteriz ki Afyon için, Türkiye için güzel şeyler olsun. Maddi olarak, bilgi ve bürokrasi olarak çok güçlü olursak Türkiye’den payımızı alırız. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.” dedi.

Söz alan Binali KARAMAN “Burada sizlerin aranızda bulunmaktan şeref duyuyorum. Böyle her zaman birlik ve beraberlik içinde olursanız istediğiniz her şeyi elde edersiniz. Ben 3 yıl dernek başkanlığı yaptım. Yıkık ve virane olan bir köyü güzel projelerle yaşanabilir bir hale getirdik. Bunun yolu birlikten geçer.” dedi.

Sohbet edip, katmer yiyen misafirler seneye bu zaman buluşmak temennisi ile ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2011, 06:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17