Abubekir Taşyürek’e İstanbul Yörük Türkmenler Derneği’nden Büyük Vefa!..

Kartal Belediye Meclisi 2009–2014 dönemi son oturumu öncesi duygu dolu bir plaket törenine şahitlik etti.

Abubekir Taşyürek’e İstanbul Yörük Türkmenler Derneği’nden Büyük Vefa!..
İstanbul Yörük Türkmenler Derneği Başkanı Faruk Şahin ve dernek yöneticileri Kartal belediyesi ve İBB meclis üyesi Abubekir Taşyürek ’e Kartallılara yaptığı hizmetler nedeniyle plaket sundular.

 
İstanbul Yörük Türkmenler Derneği Başkanı Faruk Şahin konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada; “Sayın Abubekir Taşyürek abimiz beş yıllık AK Parti Kartal Belediyesi meclis üyeliği görevi süresince, mensuplarımızın ve Kartallıların İstanbul büyükşehir Belediyesi nezdindeki problemlerinin takipçisi olmuş ve kendisinden istenen çeşitli yardım ve destekleri hallederek problemleri çözmüştür. İBB Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu başkanı olması hasebiyle de büyükşehir tarafından Kartal ilçesine yapılan yatırımların da ayrıca takipçisi olmuş, öncülük etmiş ve yeni yatırımlar gelmesi konusunda çalışmalar yapmış, ilçe belediyesine maddi desteğin artırılması için teknik olarak ve fiilen mücadele etmiştir. Bizler buna fiilen şahidiz. Kendisine hayatının bundan sonraki döneminde sağlıklı ve hayırlı ömürler ve başarılı hizmetler dileriz. Bu nedenle değerli ağabeyimize küçük bir anı olarak bu plaketi sunduk” dedi.

 
Abubekir Taşyürek’in de meclis açıldıktan sonra gündem dışı söz alarak, “Beş yıllık görevimiz süresince üzermize düşeni eksiksiz yaptığımız için vicdanen rahatız. Hizmete devam edeceğiz. Kartal halkı adına İstanbul Yörük Türkmenler Derneği’ne gösterdikleri vefadan dolayı teşekkür ederim” dedi.
Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 22:54

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan duranlar
Hasan duranlar - 10 yıl Önce

Faruk beye teşekkür ederim. Kartal adına boyle güzel bir harekete öncülük etmiş.. Ebubekir başkan her türlü teşekküre layıktır

SIRADAKİ HABER

banner17