Abubekir Taşyürek, 'Kartal'ın 5 yıldır alamadığı hizmetleri 6 ay içerisinde hayata geçireceğiz'

Kartal ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Meclis Üyesi Mali Müşavir Abubekir Taşyürek, Kartal Belediye başkanlığı aday adaylık müracaatını gerçekleştirdi.

Abubekir Taşyürek, 'Kartal'ın 5 yıldır alamadığı hizmetleri 6 ay içerisinde hayata geçireceğiz'

Kartal ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Meclis Üyesi Mali Müşavir Abubekir Taşyürek, çeşitli ilçelerde çalışan AK Parti teşkilat mensupları, sivil toplum kuruluşlarının başkan, yönetici ve temsilcileri, meslektaşları ve hemşerilerinden oluşan kalabalık bir heyetle 26 Ekim Cumartesi günü saat 17;00 civarında AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı’na gelerek Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen başvuru töreni öncesinde İlçe Başkanı Temurhan Yıldız’ı makamında ziyaret eden İBB Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Abubekir Taşyürek, ilçe başkanı tarafından kendisine ve diğer misafirlere ikram edilen çayı içti. Kısa bir sohbet sonrası toplantı salonuna geçilerek başvuru merasimi yapıldı.


AK Parti Kartal İlçe Başkanı Temurhan Yıldız heyete hitaben yaptığı selamlama konuşmasında, “misafirleri selamlayıp
teşekkürlerini sunarak kurumsal başarıya vurgu yaptı.” Ardından bütün aday adaylarına ve Abubekir Taşyürek'e çıktığı bu yolda başarılar dileyerek güzel bir misafirperverlik gösterdi.


Daha sonra Abubekir Taşyürek tarafından kendisine tevdi edilen aday adaylığı belgelerini ve sunulan çiçeği kabul eden Kartal AK Parti İlçe Başkanı Temurhan Yıldız’da Abubekir Taşyürek’e bir çiçek takdim ederek salondan ayrıldı.


Daha sonra salonda bulunanlara hitaben kısa bir konuşma yapan
İBB Plan – Bütçe Komisyonu Başkanı Abubekir Taşyürek ilk olarak AK Parti Kartal İlçe Başkanına göstermiş olduğu misafirperverliği sebebi ile teşekkürlerini ifade etti. Aday adaylığı başvurusu sırasında kendisini yalnız bırakmayan çeşitli ilçelerde görevli AK Parti teşkilat mensupları, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, meslektaşları ve hemşerilerine ve yoğun bir ilgi gösteren basın mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başladı.


Konuşmasında “bir dünya liderine sahip olan Ak Partinin 10 yılı aşkın bir süredir yapılan hizmetler sebebi ile ülkemizin en güzide partisi olduğunu” ifade etti. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de demokrasinin yerel yönetimlerden başladığını belirten Abubekir Taşyürek “bizler gerek İBB meclisinde ve gerekse Kartal ilçe meclisinde yaptığımız hizmetlerle yerel siyaseti yakinen tanımakta ve icra etmekteyiz” dedi.


Konuşmasına “gücümü aldığım milletimizin iradesi ve partimizin her kademesinde görev yapan kardeşlerimle yaptığım istişareler sonucunda Kartal belediye başkanlığına talip olduğunu” belirten Abubekir Taşyürek, AK Parti Kartal Belediye başkan adaylığının kendisine tevdi edilmesi halinde “Kartala ilişkin çok güzel plan ve projelerinin açıklanacağını” ifade etti. Konuşmasının sonunda ayrıca “Kartal’ın, son 5 yıldır alamadığı hizmet ve yatırımlara ilişkin açığı inşallah 6 ay içerisinde hal yoluna koyacağım” dedi.


AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı binasına gelerek teveccühlerini gösteren tüm sevenlerine tekrar teşekkür eden Abubekir Taşyürek konuşmasının ardından katılımcıların talebiyle günün anısına fotoğraf çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2013, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17