Abdurrahman Karaismailoğlu'na Muhtarlardan, STK'lardan ve Ak Partililerden destek çığ gibi destek yağıyor.

Nefesler tutuldu, her kes onu vekil görmek istiyor

Abdurrahman Karaismailoğlu'na Muhtarlardan, STK'lardan ve Ak Partililerden destek çığ gibi destek yağıyor.
banner46

Ak Parti, milletvekili aday adayları için temayül yaptı, araştırdı, parti tabanına sordu ve Sivil Toplum Kuruluşlarına sordu.

Aday adayları, ile çağırılıp birebir kendileriyle konuşuldu.  Edinilen bilgiye göre; aday adaylarının çoğu adeta ince elekten ve süzgeçten geçirilip, olabileceklerin isimleri Ankara'ya gönderildi. Gözler şimdi Genel başkana ve genel merkeze çevrildi.

Ak Parti'nin 550 milletvekili adaylarının hangi isimlerden oluşacağı konusu ve heyecanı Türkiye'yi sarmış durumda. Ak Parti'nin seçeceği adayların en büyük özellikleri ise tahsilli, sicili temiz, toplumda itibarı olan, halkın sevdiği ve saydığı ve yüksek oy alabilecek kişilerden  olması gerekiyor. Aksi takdirde sandıklardan çıkacak sonuçların yanlış aday seçiminden olduğu gün yüzüne çıkacak.

"Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu vekilimiz olmalı."

Gazetemiz muhtarları STK'ları ve Ak Parti tabanını gezdi. Adaylara olan ilginin ve sevginin nabzını tuttu. Şimdiye kadar Vatandaşlar, Muhtarlar, STK'lar hiç bir siyasetçiyi bu kadar Milletvekili olarak görmek istememişti. Görüştüğümüz kanaat önderleri "Bizler kesinlikle Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu'nu vekilimiz olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görmek istiyoruz. O, şimdiye kadar ahlakıyla, yardımseverliğiyle, şahsiyetli kişiliğiyle, partimiz için yaptığı mücadelesiyle kendisini ispatlamış birisidir. Biliyoruz ki; Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu milletvekili olursa telefonumuza her zaman çıkar. Kartal'ın,  İstanbul'un ve vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgilenir. Ak Parti için, Türkiye için canla başla çalışır. Karaismailoğlu vekilimiz olursa Kartal'ın anahtarını 2019 yılında yerel seçimlerde CHP'den alıp genel başkanımıza teslim eder. Bizler görüştüğümüz parti yetkililerine bu konuda ki duygu ve düşüncelerimizi söyledik." dediler.

Gözler şimdi Ak Parti Genel Merkezine çevirildi. Genel Merkez Bu kadar ilgi ve sevgi gören Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu'nu vekil yapıp oy sayısını artıracak mı, yoksa halktan kopuk birisini mi aday gösterecek.

Bu soruların cevabı 7 Nisan günü hayat bulacak. Yaşayıp, göreceğiz.

 

 

 

 

 

  
Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 16:18

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17