Abdurrahman Karaismailoğlu 'Ak Parti'nin Bayrağını Kartal'a Dikeceğim'

Aday adaylığını açıkladıktan sonra hızlı bir tempo ile çalışmaya koyulan Abdurrahman Karaismailoğu, Kartallılarla görüşüp desteklerini istiyor.

Abdurrahman Karaismailoğlu 'Ak Parti'nin Bayrağını Kartal'a Dikeceğim'

Gazetemize açıklamada bulunan Abdurrahman Karaismailoğlu "Ben din, dil, ırk ayırt etmeksizin vermiş olduğum sağlık hizmetinden dolayı halkımızdan büyük destek aldım. Halkımızın da ısrarıyla bu göreve son dakikada karar verdim. İnşaallah çok iyi bir çalışmayla Kartal'da belediyeyi Ak Parti'nin saflarına çekmek için çalışacağız. Buradan bütün teşkilatımıza, halkımıza, sesleniyorum. Bize inansınlar ve güvensinler. Bu seçimlerde Kartal belediyesini Ak Partinin saflarına çekmeyi başaracağız." dedi.


“Ak Parti'nin Bayrağını Kartal'a Dikeceğim”


Ecz. Abdurrahman Karaismailoğlu, "Kartal’da Ak Parti’nin bayrağını dalgalandırmak istiyorum. Ak Parti siyaset akademisi proje üretmekte sıkıntı çekmez. 2023’e kadar proje geliştirme konusunda sıkıntısı yoktur. Belediye Başkanları bu projelerle halkın taleplerini ayrıntı olarak görüp, ilave proje uygulamaktadır.

 

"Annemin duasıyla ve halkımın desteğiyle işlerimi büyüttüm" diyen Karaismailoğlu "30 yıldır Kartal’da aynı noktada aktif olarak hizmet vermekteyiz. Bugün sağlık bakanlığının evde sağlık hizmeti projesini, eczane kadrosuyla 30 yıl önce Kartal’da ilk başlatan Cevizli semtindeki Anadolu Eczanesidir. Sağlık meslek lisesi mezunu teknisyenleriyle Kartal’ın her mahallesinde verilen serum takma, pansuman gibi bütün acil hizmetleri bu kadrosuyla Kartallıların hizmetine sunmuştur.

Karaismailoğlu, 2002 yılında Boğaziçi Ecza Deposu’nu kurarak ilaç sektörünü özel hastane dağıtım ve satış kanalını alarak, özel hastanelere hizmet vermekte. 2009’da OTC İstanbul ilaç pazarlamayı kurarak Eczane alanına OTC ünleriyle hizmet veren iki firmayı kurmuştur. Bu iki firmada 130'un üzerinde çalışan bir ekip ve tamamı Kartal’ın değişik semtlerinde oturan aile fertleri, doğru düzgün çalışmasıyla kısa zamanda Kartal vergi dairesinden takdirname alan bir kurum haline gelmiştir. Bugün Kartal’da vergide ilk 10 sıraya giren şirketleriyle halkının güvenini ve itibarını kazanan, aynı zamanda düzgün bir iş adamı olan Karaismailoğlu, 2000 yılında kurmuş olduğu Anadolu halıcılık şirketinde Kartal’ın her semtinde halı sektöründe hizmet veren değerli bir şirkettir.

Ecz. Abdurrahman Karaismailoğlu’nun, Kartal Esentepe mahallesi ve Adalar ilçesinde kardeşinin eşine ait  Yazıcı Eczanesi ile 2. Bir hizmet vermektedir. 2014’de Karlıktepe’de yeni bir iş merkezi hizmete başlayacak.

Kartal’ın her semtine hitap eden iş kurumlarıyla Kartal halkı tarafından bilinen, tanınan, sevilen, sayılan ve saygın bir iş adamıdır. Yıllarca eczanesi ile halkına kaliteli sağlık hizmeti veren, ekonomik hiçbir problemi olmayan Karaismailoğlu, bu hizmet kalitesini daha da arttırarak, belediye aracılığıyla tüm halkına yaygınlaştırmak istiyor.

“Halka hizmet, hakka hizmet” anlayışıyla ömrünün kalan bölümünü Kartal’a adamış bir aday adayıdır.

1953 Trabzon Of doğumlu olan Karaismailoğlu, İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu, 30 yıllık ilaç sanayide iyi bir yerdedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Karaismailoğlu, "herkes projelerimiz var diyor ama bizim projelerimiz, Ak Parti Siyaset Akademisinin yanında az kalır. Karadenizli hemşerilerimizden eczacılarına sahip çıkmalarını ve desteklerini arz ediyorum.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2013, 12:57

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17