Abdurrahman Karaismailoğlu Ak Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı

Kartal Belediye başkan aday adaylığı için Ak Parti Kartal'a en son müracaat eden kişi Ecza deposu yönetim kurulu başkanı Abdurrahman Karaismailoğlu oldu. Saat 17:00'e 15 kala ilçeye gelen Karaismailoğlu böylelikle en son müracaat eden aday adayı olmuş oldu.

Abdurrahman Karaismailoğlu Ak Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı
Ak Parti Kartal Belediye Başkan aday adaylığını önceden basına açıklayan Zeki Karaismailoğlu ile birlikte ilçe binasına gelen Abdurrahman Karaismailoğlu'nun müracaat belgelerini Teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı Temel Yaz kabul etti.


Temel Yaz "Sayın Karaismailoğluna belediye başkan aday adaylığı için Ak Parti Kartal'ı tercih ettiği için teşekkür eder, kendisine de başarılar dileriz, hayırlı olsun." dedi.


Basına konuşan Abdurrahman Karaismailoğlu "30 yıldır Kartal'a kaliteli sağlık hizmeti verdim. Bu kaliteli sağlık hizmetimi daha da arttırarak ve belediyenin gücünü de yanıma alarak, halkımıza daha iyi hizmetler verebilmek için aday adayı olmaya karar verdim. Vermiş oldum sağlık hizmetlerim neticesinde Kartal halkının güvenini, itibarını kazandığımı düşünüyorum.


Ak Parti'nin rüzgarına rüzgar katacağım


Kartal'ın değişik bölgelerinde işyerlerim var. Tüm halkımız beni yakından tanıyor ve çalışmalarımızı yakından takip ediyor. Halkımız üzerinde bırakmış olduğum bu intibayı partimin yararına dönüştürmeyi düşünüyorum. İnşallah ta bunu başaracağım. Eğer bu görev bana verilirse Kartal'a AK Parti bayrağını göndere dikeceğime söz veriyorum. Teşkilatımı, Kartal halkını mahçup etmeyeceğim. Bu seçimler çok önemlidir. Bu seçimlerde Ak Parti'nin rüzgarına rüzgar katacak önemli bir aday olduğumu düşünüyorum.


Bize inansınlar ve güvensinler.


Çünkü ben din, dil, ırk ayırt etmeksizin vermiş olduğum sağlık hizmetinden dolayı halkımızdan büyük destek aldım. Halkımızın da ısrarıyla bu göreve son dakikada karar verdim. İnşaallah çok iyi bir çalışmayla Kartal'da belediyeyi Ak Parti'nin saflarına çekmek için çalışacağız. Buradan bütün teşkilatımıza, halkımıza, sesleniyorum. Bize inansınlar ve güvensinler. Bu seçimlerde Kartal belediyesini Ak Partinin saflarına çekmeyi başaracağız." diyerek sözlerini sonlandırdı.



Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2013, 17:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
serkan mert
serkan mert - 10 yıl Önce

Hayırlı olsun

mehmet yildiz kars kartalda ikamet ediyorm
mehmet yildiz kars kartalda ikamet ediyorm - 10 yıl Önce

Sayin Abdurrahman KARAİSMAİLOGLU'nun Kartal İlcemizde Kartal halkinin destegi ile Belediye Baskanligini kazandigi gun sadece Kartal degil tum Turkiye halkina din,dil ayrimi yapmayacagina cok faydali olacagina yurekten inaniyorum ve basarilarinin devamini diliyorum..Kartal Ses Cikar

zeliha gören
zeliha gören - 10 yıl Önce

Hayirli olsun

Orhan Yenal
Orhan Yenal - 10 yıl Önce

Abdurrahman Bey'i senelerdir tanır biliriz. Umarım ilçemiz için hayırlı olur..

SIRADAKİ HABER

banner17