Kartal Artık Uçmalı!

8. yılını geride bırakan gazetemiz 2013 yılında büyük yeniliklere imza attı. Biz de bu hizmetlerin ve kalitenin mutluluğunu yaşıyoruz.


İlk olarak Kartal siyasi parti ilçe başkanları ile yaptığımız toplantı, akabinde 2009 yılında Kartal Belediye Başkan adaylığında yarışanlar ile yaptığımız toplantı ve üçüncü olarak ta Kartal Esnaf Kooperatifi ve Odaları başkanları ile yaptığımız toplantılarla internetten canlı yayınlar yaptık. Bunu gazetemizde yayınladığımız gibi, programlara katılan gazeteci meslektaşlarımız da gazetelerinde yayınladılar.


KARTAL'I KONUŞTUK


Kartal'ı yönetenlerle ve yönetmeye talip olanlarla yaptığımız toplantılar çok verimli geçti. 2014 yılında Kartal Belediye başkanlığına aday olacakların bu toplantıları dikkatlice izlemelerini ve ona göre hazırlık yapmalarını tavsiye ederim.


KARTAL ARTIK UÇMALI!


Yaptığımız 3 programda gördük ki, Kartal'ın mevcut gelişiminden kimse memnun değil. Sadece şimdi ki yönetimden değil, bundan öncekiler için de herkesin aynı fikirde olduğu ortaya çıktı. Son toplantıda ki bir cümle hafızama kazıldı. "Kartal yolunmuş kuşa döndü!" Evet Kartal'dan kopan ilçeler gelişimlerinin neredeyse büyük çoğunluğunu tamamlarken, Kartal Merkezi özellikle sönük kaldı.


DEVAM EDECEĞİZ!


Bu toplantılarımıza devam edeceğiz. Ne için? Her fikrin, her görüşün kendisini ifade etmesi için. Ne İçin? Düşüncelerin kapalı zihinlerde kalmaması için. Yani "İstanbul'da farklı fikirlerin hoşgörü ortamda buluştuğu gazete" sloganımızın hayat bulması için devam edeceğiz.


TEŞEKKÜRLER!


Bizlere güven duydukları için programlarımıza katılan tüm yönetenlere teşekkür ederiz. Gazetemizin üstlenmiş olduğu samimi, dürüst, tarafsızlık misyonunu devam ettireceğiz.

Sağlıcakla kalınız...


YORUM EKLE

banner17