Kadıköy'ü Ak Parti'ye Aydoğan Ahıakın kazandırır!

Genç, çalışkan dava adamı Avukat Aydoğan Ahıakın Ak Parti'yi Kadıköy'de başarıya koşturur.

Kadıköy'ü Ak Parti'ye Aydoğan Ahıakın kazandırır!
banner46
AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığında yaşanan değişimden sonra ilçe başkanı olarak kime görev verileceği merak edilirken yoklamalarda ve Kadıköy’de Aydoğan Ahıakın’ın ismi ön plana çıkıyor.

16 Nisan Referandumunda Kadıköy Evet Platformu ve Kadıköy 15 Temmuz Platformu başkanlığını yürüten Aydoğan Ahıakın, referandumdaki çalışmaları ile öne çıkan isimlerden. Türkiye’nin 20 ilinde Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumuna yönelik saha çalışmalarında birçok Sivil Toplum Kuruluşu ve üniversitenin konferans ve panellerine konuşmacı olarak katılan Ahıakın, Kadıköylüler tarafından sevilen isimlerdendir.


Kadıköy’de ikamet eden ve avukatlık yapan Aydoğan Ahıakın, AK Parti Kadıköy İlçe ve İstanbul teşkilatları tarafından çok sevilen marka bir isimdir. Görev verilmesi halinde 2019 seçimlerinde Kadıköy’de hem yerelde hem de genelde başarı çıtasını yukarı taşıyacak olan Aydoğan Ahıakın üzerinde birçok sivil toplum kuruluşu ve teşkilat mensubu başarı noktasında aynı düşüncede birleşiyor.

1 Kasım seçimlerinde İstanbul 1. Bölgeden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olan Ahıakın, yeni anayasa konusunda da hukukçu kimliğiyle çalışmalar yürütmektedir.

AYDOĞAN AHIAKIN KİMDİR?


Av. Aydoğan Ahıakın, Diyarbakır Anadolu Lisesinden sonra Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. İstanbul Kadıköy’de Avukatlık bürosu bulunmaktadır. Galatasaray Üniversitesinde “Ekonomi Hukuku” alanında yüksek lisans çalışmalarını tamamladı.  İstanbul’daki Doğu ve Güneydoğu Sivil Toplum Kuruluşları Birlik Platformunun kurucu başkanlığı ile Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı İstanbul Şube Başkanlığını yürütmektedir.


İstanbul’daki Doğu ve Güneydoğulu seçmen üzerinde büyük bir etkiye sahip olmakla birlikte ve Doğu-Güneydoğulu Sivil Toplum Kuruluşları tarafından tanınan etkili isimlerden biridir. Referandum çalışmalarında Kadıköy EVET Platformu Başkanlığı ve Kadıköy 15 Temmuz Platformu Başkanlıklarını yürütmüştür. 16 Nisan referandumu ve genel seçimlerde Türkiye’nin farklı noktalarındaki çalışmaları dışında İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında aktif görev almıştır. Kadıköy, Ataşehir, Üsküdar, Maltepe ilçelerinde başta olmak üzere İstanbul Anadolu Yakasında Genel seçimlerde ve 16 Nisan Referandum çalışmalarında aktif görev almıştır. 16 Nisan 2017 referandumuna yönelik olarak Cumhurbaşkanlığı Sistemini birçok ulusal televizyon, konferans, panelde anlatmıştır. AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı ile AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından kurulan Gönül Köprüsü Platformu ile çalışmalara katıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 02:38

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17