İlhan Güzelgün Milletvekili adayı mı?

Erken seçim startı verildi, vekil adaylarının isimleri kamuoyunda konuşulmaya başladı.

İlhan Güzelgün Milletvekili adayı mı?
Siyasete yıllarını harcamış tecrübeli, birikimli siyaset adamı eski ilçe başkanlarından İlhan Güzelgün ismi milletvekili adayı olarak siyasi kulislerde konuşulmaya başladı.

Teklifleri Değerlendireceğiz!

Gelen iddialar hakkında görüştüğümüz İlhan Güzelgün, "Siyasette 24 saat çok uzun bir süredir. Bizler ömrümüzü, yıllarımızı Türkiye sevdasına, Türkiye siyasetine harcadık, harcamaya da devam ediyoruz. Bize siyaseten teklifler geliyor. Milletvekilliği elbette ki gönlümüzde önemli bir yer kaplıyor. Milletimiz bizi vekili olarak tayin ederse, canla başla çalışıp vekillik emenatini, vazifemizi yerine getirmeye çalışırız. Önümüzde kısa bir süre var. Bu konuda bir gelişme olursa sizin vasıtanızla halkımıza duyururuz." dedi.

Cumhuriyetin oynayan çivilerini yeniden onaracağız!

Sözlerine devam eden Güzelgün, "Önümüzdeki Günler'de Türkiye yeniden seçime gidiyor. Bugün kü bu yapılar siyaseti okuyamadılar. Milletin hizmetkarı olduklarını unuttular. Ne varsa bende var zihniyeti hakim kılındı. Bu anlayışları bu filmleri yıllardır izliyoruz. Bu saltanatı devirmek için siyaseti bu ülkeye zehir edenleri haydi değiştirelim. Çizmeleri giyeceğiz Cumhuriyetin oynayan çivilerini yeniden onaracağız. Uyan Türkiye! Zaman geldi halk çocukları meclisine ne ezen nede ezilen Hakça bir düzen için yeniden ülkemizde ulusal bağımsızlığı inşa edeceğiz. Musul'u, Kerkük'ü unutmadık. Yaşasın demokratik cumhuriyet yaşasın Türkiye" diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2015, 17:08

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17