Kadıköy, Maltepe ve Avcılar'da Fuhuş operasyonu yapan Türk Polisi Fuhuş çetesini çökertti

Büyükşehir ile Kadıköy ve Avcılar belediyelerinde görevli 11 zabıta memuru ile bir ilçe belediyesinin ruhsat denetim müdürü, özel hastanede görevli doktor ve 4 polisin de olayla bağlantılı olduğu fuhuş çetesi çökertildi.

Kadıköy, Maltepe ve Avcılar'da Fuhuş operasyonu yapan Türk Polisi Fuhuş çetesini çökertti
İstanbul'da yapılan operasyonda aralarında çok sayıda kamu çalışanının bulunduğu fuhuş çetesi çökertildi.

Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, 8 ay önce başlattıkları teknik ve fiziki takip sonucu, geçen hafta Kadıköy, Maltepe ve Avcılar'daki 52 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 64 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerden 41'i emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. "Fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek" suçlarından adliyeye sevk edilen 23 kişiden, 3'ü de tutuklandı.

Soruşturmayı genişleten polis ekipleri, Büyükşehir ile Kadıköy ve Avcılar belediyelerinde görevli 11 zabıta memuru ile bir ilçe belediyesinin ruhsat denetim müdürü, özel hastanede görevli doktor ve 4 polisin de olayla bağlantılı olduğunu tespit etti.

Polis, operasyon düzenlenen adreslerin önceden yapılan mühürleme işlemlerini, para karşılığı geciktirdikleri ya da kapısı mühürlü iş yerlerinin başka girişler kullanılarak çalışmasına göz yumdukları iddiasıyla 11 zabıta memuru ile belediye ruhsat denetim müdürünü ve özel bir hastanede görevli doktoru gözaltına aldı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Hakarında idari soruşturma başlatılan 4 polis memurunun da açığa alındığı öğrenildi.

















































kaynak; habervaktim

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2013, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17