İffet Polat Ak Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkanı Başkanı oldu. Ak Parti İstanbul Kadın Kolları asil ve yedek isim listesi

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Kongresi , Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşti.

İffet Polat Ak Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkanı Başkanı oldu. Ak Parti İstanbul Kadın Kolları asil ve yedek isim listesi
banner46
Kadın Kolları İl Başkanı Özlem Topal Zengin'in aday olmadığı kongrede İffet Polat tek liste ile seçime girdi. 


AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi 15 Mart Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşti.


Kongre sonunda Polat Kadın Kolları Başkanı olurken ilk kutlama da İl Başkanı Selim Temurci'den geldi. Temurci; "Bugünkü kongrede Kadın Kolları  Başkanlığına seçilen İffet Polat hanımefendi ve Yönetimini kutluyor, başarılar diliyorum" dedi. Öte yandan AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları da kongrede tam kadro yer aldı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Hatice Aydın, muhteşem bir coşku içinde kongreyi tamamladıklarını belirterek yeni il kadın kolları başkanına olan inançlarının tam olduğunu söyledi.


Kongrede 513 oy alarak İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilen İffet Polat, seçimlerin tamamlanmasının ardından bir teşekkür konuşması yaptı. Sözlerine, “Dostluğu ve arkadaşlığı için, siyasetteki rehberliği ve dava arkadaşlığı için kendisinden bu mukaddes görevi devraldığım Özlem Zengin hanımefendiye teşekkür ediyorum.” diyerek başlayan yeni İl Kadın Kolları Başkanı Polat, “Beraber çalışıp, yol yürüdüğümüz İstanbul teşkilatının AK kadınlarını selamlıyorum ve teşekkür ediyorum. Hikmetli güzel hitabetleriyle insanı mest eden sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ediyorum. Artık sadece Türkiye’nin değil tüm dünya halklarının liderliğine ihtiyaç duyduğu Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Aldığımız bu büyük sorumluluğu, İstanbul’un AK Kadınlarıyla beraber en iyi şekilde taşıyacağımıza inanıyorum.” dedi.



İffet Polat kimdir?




1968 yılında İstanbul’da doğdu. Lise öğrenimimi Eyüp İmam-Hatip Lisesi’nde yaptı.1993 yılında Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. 2002 yılında AK Parti İstanbul Kadın Kollarının kurulmasında görev aldı. 1994 yılından itibaren bilişim sektöründe çalıştı. Halen bilişim sektörünün lider kuruluşlarından birinde pazarlama ve ürün gruplarından sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Sokak çocuklarına yönelik yardım ve destek faaliyetlerinde bulunan bir derneğin de kurucu üyesi olan Polat evli ve iki kız çocuk annesidir.



Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2015, 18:01

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
n  cigdem sahin
n cigdem sahin - 9 yıl Önce

S l m almis oldugun bu gorevi hakiyla tasicani rabimden diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner17