Aytekin Yaşar İstgad başkanı seçildi.

İstanbul Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (İSTGAD) 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Aytekin Yaşar İstgad başkanı seçildi.
İstanbul Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (İSTGAD) 1. Olağan Genel Kurulu İSTGAD Merkezi´nde gerçekleştirdi. Genel Kurulda Aytekin Yaşar İSTGAD Başkanı seçildi.

Şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan İSTGAD 1. Olağan Genel Kurulu´nda önce divan teşekkülü oluşturulup faaliyet ve denetleme kurulu raporu okunup ibra edildi.
Daha sonra divana sunulan Aytekin Yaşar´ın başkanlığındaki yönetim kurulu isim listesi oy çokluğu ile kabul edildi.

‘‘ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIMIZA İNANCIM TAMDIR´´
Dilek ve temenniler maddesinde konuşan İSTGAD Başkanı Aytekin Yaşar “Genel kurulumuz hayırlı olsun. Birlikte vatanımız, milletimiz, üyelerimiz için çok güzel hizmetler yapacağımıza inancım tamdır. Allah bizleri mahcup etmesin. Bu cemiyette vefa olacak, dostluk olacak, kardeşlik olacak. Bir aile gibi olacağız, bir birimizin derdiyle dertleneceğiz, mutlu gününde hep birlikte neşeleneceğiz. Atalarımız ne demiş ‘ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz´. Bizi bilenler iyi bilir. Daha önce basın emekçilerinin sorunları için Ankara´nın yollarını aşındırmıştık. Bu inanç ve azimle kaldığımız yerden ekip olarak devam edeceğiz. Hepinize katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu.

İŞTE İSTANBUL GAZETECİLER VE YAZARLAR CEMİYETİ YENİ YÖNETİM KURULU


Aytekin Yaşar – Başkan
Tevfik Erk – Başkan Yardımcısı
Bayram Şahin – Başkan Yardımcısı
Cengiz Yaprak – Genel Sayman
Gökhan Ali Öztürk – Genel Sekreter
Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2019, 00:37

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17