Amerika'ya Kasırgaları Ruslar mı Yolluyor?

Amerika'ya Kasırgaları Ruslar mı Yolluyor?

 

Amerikalı bir meteoroloji uzmanı, bir özel TV'ye yaptığı açıklamada, "Katrina doğal bir kasırga değildi. Elinde iklim silahı olan Moskova tarafından yaratıldı. Moskova ABD'ye karşı iklim savaşı başlattı" dedi.

ABD'yi kuşatma altına alan kasırgaların doğanın gazabı olmadığını ilan eden Amerikalı meteoroloji uzmanı Scott Stevens, Rusya'nın Amerika'ya iklim savaşı açtığı komplo teorisini ortaya attı.

 "Katrina doğal oluşmadı, insan eliyle yaratıldı" tezini bir özel TV'de ciddi ve iddialı bir şekilde ileri süren Stevens, "Moskova'nın elinde iklimi değiştirecek 'İklim silahı' var. Bu gerçek tüm ciddi ülke yönetimleri tarafından biliniyor.

Elektromanyetik dalga jeneratörü prensibiyle çalışan silah, dünyanın istenilen noktasında iklimdeki değişime bağlı doğal afetler yaratabilecek güçte.

Bu silah 1960-1970 yılları arasında Sovyetler Birliği döneminde geliştirildi ve 1976 yılından itibaren ABD'ye karşı kullanıldı. Günümüzde de Rusya bu silahı kullanıyor" dedi.

ABD Meteoroloji dairesi'nin hazırladığı kasırga listesindeki isimlere de dikkat çeken Stevens, "Son kasırgalar hep rus isimli. İvan, Katrina ve Rita. Bu sizden şüpheleniyoruz demektir" dedi.


 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2011, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17