İlçem Gazetesi 2016 Yılında görevini yapmıştır.

Bir yılı geride bırakıp yepyeni bir yıla merhaba dediğimiz bu günlerde, bizde kendimizi gözden geçirdik. 2016 yılında neler yaptık? Neler yapmadık? Bunları sizlerle paylaşmak istiyorum. 

***

İlçem Gazetesi 2016 yılında yerel gazete olarak, kamu görevini yerine getirmiş ve kamu menfaatlerini koruma görevini en iyi şekilde ifa etmiştir.

***

Üstelik bu görevini bütün baskılara rağmen yerine getirmiştir. "Baskı mı?" Diyeceksiniz. Evet, bütün baskılara rağmen dimdik dimdik durduk. (Bunların bazılarını zamanı gelince yazacağım) Hem psikolojik, hem ekonomik hem de sosyal medya üzerinden alçakça saldırılara rağmen İlçem Gazetesi görevini yerine getirmiştir. Bazı belediye çalışanları ve kalemşörler iş birliği ve ekip çalışmaları ile algı değiştirme girişimlerini ve bizi yıpratma çalışmalarını Elhamdulillah imanımız ile savurduk gitti. Zaten kimse de onları kaale almadı, almazda. 

***

İşte kamu adına yazdığımız bize özel o haberlerden bazıları;

-        Nursanlar inşaat’ın dinamit patlattığı ve huzurunu kaçırdığı Huzur Apartmanı'nı yazdık.

-        Demirli Yapı’nın Yakacık Yeni Mahallede çökertip aylarca kapalı kalmasına neden olduğu Caddeyi yazdık.

-        Alper İnşaat’ın Kordonboyu Mahallesi’nde çökertip trafiğe kapattığı sokağı ve Yakacık’ta mağdur ettiği vatandaşların şikayetlerini yazdık.

-        Taşeren Su firmasının Aydos’ta sit alanında ki yapılaşmasını yazdık.

-        İş GYO’nun işgal ettiği sokağı yazdık.

-        Cevizli Kırıkkale Caddesi’nde katledilen ağaçları yazdık.

-        Kartal Belediyesi’nin Cevizli Meydanı’nda ki 118 bin liralık Afiş Yolsuzluğu’nu belgeleriyle yazdık. 

-        A101 Marketlerinin etiketlerle kazıkladığını belgeledik ve sizin için alışveriş yapıp kazıklandık. J

-        Altınok Öz’e Darbe girişimini neden kınamadığını, meclisi neden toplamadığını ve Fetö sorularını sorduk. Cevap alamadığımız gibi savcılığa şikâyet etti bizi. Tabi savcıya gereken cevapları verdik.

-        Kartal’ın aylardır açılmayan Eşekli Kütüphaneci heykelinin neden açılmadığını sorduk. Ha bu arada halen açılmadı. J

-        Kartal Belediyesi hakkında “Benim malıma çöktüler” iddiasında bulunan CHP’li H.S.’nin 2,5 dönüm arazisini görüntüleyip haber yaptık.

-        Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün kameralar önünde “O camiyi yaptırmayacağım” dediği Soğanlık Camisini ve “Belediye Başkanı Beni tehdit etti” diyen Cami dernek başkanını sizlere duyurduk.

-        Ve en son Hasan Yavuz isimli vatandaşımızın Kartal Belediye başkanı ve İmardan sorumlu Ali Apaydın ve yetkililer hakkında ki savcılık soruşturmasını haber yaptık.

Tabi bu sıraladıklarım başlıca önemli haberlerimizden bir kaç tanesi. Web sitemiz 2016 yılında yüzlerce ve hatta binlerce haberler yayımladı.

Yeni bir yıla daha girmiş bulunuyoruz. Sizler için ve kamu menfaatlerini koruma adına görevimizi aynen canla başla Allah’ın izniyle devam edeceğiz.

Yeni yılın Milletimize karşı yapılan bütün alçakça terör saldırılarına rağmen, iç ve dış düşmanlarımıza rağmen; Birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize vesile olmasını ve SEVGİ dolu, BARIŞ dolu, HUZUR dolu olmasını diliyorum.

Sağlıcakla kalınız…

 
YORUM EKLE

banner17