KANLI GEMİ BASKINININ HATIRLATTIKLARI

Hadis-i şerifte Peygamberimiz;

“Bir kimse bir mazlumla onun hakkını alıncaya kadar yürürse; ayakların kaydığı günde (Ahirette), Hak Teala onun iki ayağını sabit kılar” buyuruyor. 

 

  ...

KANLI GEMİ BASKINININ HATIRLATTIKLARI

Hadis-i şerifte Peygamberimiz;

“Bir kimse bir mazlumla onun hakkını alıncaya kadar yürürse; ayakların kaydığı günde (Ahirette), Hak Teala onun iki ayağını sabit kılar” buyuruyor. 

 

   Siyonist İsrail devletinin kurulduğu 1948’den beri akla hayale gelmeyecek işkence ve zulümlerle asimile etmeye çalıştığı mazlum Filistinli kardeşlerimizin feryadına duyarsız kalamayan bir grup vicdanlı insanın uğradığı hain saldırı vicdan sahibi yüreklerde bir uyanışa vesile olduğu kanısındayız.

 

   Başta geçen hadisten de anlaşılacağı üzere gemideki yürekli insanlar mazlum Filistinlilerin hakkını alıncaya kadar yürümek kastıyla binmişlerdi o gemiye. Peki ne oldu? Bir bakıma beklenen oldu. Ve Siyonist zalimler genlerine işlemiş olan vahşeti tekrar açığa çıkardılar, kan kustular.

 

   Ya dünyada ne oldu? Maalesef beklenen şeyler yaşandı. Sözde kınamadan öteye gitmedi yapılanlar. Keşke bizi yanıltacak şeyler olsaydı. BM, AB, NATO ve diğer insani örgütler ciddi yaptırımlar getirselerdi, sönük kınamalar yerine…

 

   Keşke1997’de D-8’lerle temeli atılmış olan İslam Birleşmiş Devletler örgütü projesi ciddiyetle devam ettirilmiş olsaydı da öncelikle Müslümanlar olmak üzere Dünyanın neresinde bir zulüm varsa engel olunsaydı.

 

   Neden olmasın? AB var, NATO var, BM var da neden İslam Birliği yok?

 

   AB var, NATO var, BM varda peki zulme engel olmada bir faydası var mı? Yok!..

Faydası olsaydı Bosna’da, Filistin’de ve Irak’ta yaşanan zulümler olmazdı.

 

   D-8’lerin ve İslam Birliğinin sağlanması bu zulümlerin engellenmesi için hayata geçirilmesi gereken en önemli mevzu olarak Müslümanların önünde durmaktadır. Bu konuda çaba gösteren büyüklerimizi hürmetle anarken yazımı yine bir hadis-i şerifle bitiriyorum.

 

  “Müslümanlardan imdat isteyen bir mazlumun feryadını işitip de karşılık vermeyen Müslüman değildir.”

 

   Önce İnsanlığımızın gereği sonrada inancımız dolayısıyla bu tür zulümlerin son bulması için var gücümüzle çaba göstermeliyiz. Bir gün bu tür zorbalıkların bizlerinde başımıza gelmesini istemiyorsak ki; aklı başında olan kimse bunu istemeyecektir, öyleyse haydi hep beraber bir şeyler yapalım. Fert fert bilinçlenelim. Ben ne yapabilirim ki demeyelim. Bananecilik tembel ve hiçbir işe yaramayan insanların karakteridir.

 

Tek başımıza da olsak yapabileceğimiz bir şey var.

 

BOYKOT !..   YAŞASIN BOYKOT !..  

 

AB, ABD ve İSRAİL malı ve Onların yerli İşbirlikçilerinin yaptığı ürünleri almayalım.

 

En azından vicdanlarımızı rahatlatalım. Başımızı yastığa huzur içinde koyabilelim.

 

Haydi TÜRKİYEM boykota!..

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2010, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17