Hamza Tozkoparan havlu atacak mı?

Kartalspor Kulubü Derneği OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 10 Mart 2013 Tarihinde Pazar günü saat 10:00‘da yapılacak. Merak edilen konu ise Tozkoparan'ın yerine başka başkan gelir mi? Bu yazımda Bu konunun analizini yapmak istedim.


KARTAL’A SEVDALI!

Tozkoparan, başkanlığa seçildikten sonra yaptığı konuşmada, Kartal’a sevdalı olduğunu belirterek, ''Bizi bu göreve layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Doğma büyüme bir Kartal sevdalısı olarak, Kartalspor Kulübü'ne başkan seçilmiş olmaktan gurur duyuyorum. Yönetim kurulumu, Türk futboluna ve Kartalspor'a ivme kazandıracak, tamamı kendi alanında isim yapmış üst düzey yöneticiler ve kulübe gönül vermiş isimlerden oluşturdum. Listemdeki yönetici arkadaşlarım ve ben, Kartalspor'un hak ettiği yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız'' demişti.

UMUTLANDIRMIŞTILAR!

Hamza Tozkoparan’ın Kartalspor’a başkan olduğu genel kurul toplantısına bizzat katılmış ve haberini yayınlamıştım.  Genel Kurula Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’da katılmış ve konuşmasıyla Tozkoparan’a desteklemişti. Tozkoparan ve Ulusoy’un konuşmaları Kartalspor’u seven herkesi umutlandırmıştı. Genel kurulda konuşan Ulusoy, Kartalspor’a maddi manevi her türlü katkıyı sağlayacağını belirterek; “Yönetim Kurulu benden maddi manevi yardım talep ettiği müddetçe onların yanında olacağımın sözünü veriyorum. Kartalspor’da zincirin halkalarını iyi oluşturabilirsek, başarı kendiliğinden gelecektir. Kartalspor’u bir yerlere taşımak istiyorsak hepimizin katkısı olması gerekir” diyerek sözlerini sonlandırmıştı.

KARTALSPOR’A HACİZ!

Daha sonra bazı gazetelerin web sitelerinde birkaç ay önce belgeler yayınlandı. Tozkoparan’ın Kartalspor’a Başkan olmadan önce haciz yolladığının haberleri çıktı. Bu haberler Kartal’da şok etkisi yarattı. Ortada bir tezat vardı. “Kartalspor’a sevdalı olduğunu belirten Tozkoparan, nasıl oluyor da haciz yolluyor?” söylemi vatandaşlarca konuşulmaya başlandı.

KURBAN PARALARI POLEMİĞİ!

Bir başka dikkat çeken konu ise Kartalspor’un (Tozkoparan’ın) kurban kesiminden gelecek paralara umut bağlaması oldu. Hamza Tozkoparan basın toplantısında Kurban kesiminden gelecek paraların Kartalspor için çok önemli olduğunu belirtmişti. Çeşitli tartışmalardan sonra Kartalspor’a Kurban kesim paralarından belirli miktarda gelir geldi.

 
KARTALSPOR’U BIRAKACAK MI?

Kartalspor’un sürekli yenilmesi ve kaptanlarının değişmesi taraftarları üzdüğü gibi Tozkoparan’ı da üzdü. Geçtiğimiz günlerde Tozkoparan’ın bırakacağı söylemleri kamuoyunda yayılmaya başladı. Peşinden Belediye başkanı Altınok Öz Kartalspor’u ziyaret ederek yanlarında olduğunu ve Kartalspor’u kimseye yedirtmeyeceğini! Belirtti. Öz yöneticilerde ki güven eksikliğini hissettiğini belirtti.

Tozkoparan’ın başkanlığında ve seçtiği yönetimin eşliğinde bir yılın dolmasına sayılı günler kaldı. Genel kurul geldi çattı.

Birileri bir yıl önce neler demişlerdi bir hatırlayalım. Ulusoy Kartalspor’a maddi manevi her türlü katkıyı sağlayacağını belirtmiş, maddi manevi yardım sözü vermiş ve “Kartalspor’da zincirin halkalarını iyi oluşturabilirsek, başarı kendiliğinden gelecektir. Kartalspor’u bir yerlere taşımak istiyorsak hepimizin katkısı olması gerekir” Demişti.

Şimdi kamuoyu şu soruları ve cevaplarını merakla bekliyor.

-Ulusoy Kartalspor’a maddi ve manevi ne gibi katkılarda bulundu.

- Tozkoparan ve ekibi Kartalspor’a maddi ne kadar katkı verdiler?


-Kartalspor’da zincirin halkalarını iyi oluşturabildiler mi?

-Tozkoparan benden bu kadar mı diyecek, yoksa durmak yok yola devam mı diyecek?

-Kartalspor son bir yılda kaç ileri, kaç geri gitti?

-Borçları ne kadar hafifledi?

-Tozkoparan başarılı oldu mu? Olmadı mı?

Benim şahsen Hamza Tozkoparan’ın Kartalspor sevgisinden zerre kadar şüphem yoktur. Kartalspor’un layık olduğu yere gelmeden Tozkoparan’ın bu vaziyette Kartalspor’u bırakmasına da gerçekten üzülürüm. Soruların cevap bulması için mecburen genel kurulu bekleyip gelişmeleri göreceğiz.

Başarılar Kartalspor, başarılar Tozkoparan…


YORUM EKLE

banner17