YAZILANI YAŞAMAYA DEVAM

Ömür ne çabuk geçiyor değil mi, saniyelerin dakikaların ehemmiyetini onlara İhtiyaç duyduğumuz zamanlarda anlıyoruz, bazen bir dakika ile bankaya yetişemeyip bizim için önemli...

YAZILANI YAŞAMAYA DEVAM
banner46

Ömür ne çabuk geçiyor değil mi, saniyelerin dakikaların ehemmiyetini onlara İhtiyaç duyduğumuz zamanlarda anlıyoruz, bazen bir dakika ile bankaya yetişemeyip bizim için önemli olan bir ödemeyi bile yapamıyoruz, aslında kendi zamanımızdan ‘da çalan kendimiz değil miyiz?

Manasız bir telaş var ahir zaman insanında taşan bir derenin önüne kattığı tomruklar gibiyiz adeta, kendimizi o kuvvetli sudan alıkoyamıyoruz ne yaparsak yapalım zaman deresi bizi sürükleyip götürüyor bütün şiddetiyle, ta ki engin büyük bir denize kavuşana kadar. İşte zaman deresi bütün şiddetiyle alıp götürdü bir seneyi daha bu fani ömrümüzden,2011 kimileri için çok güzel geçti, kimileri için çok kötü, ders çıkaranda oldu zamanın getirip götürdüklerinden, aman boş ver deyip de arkasına bile bakmadan yoluna devam edende. Evet, ‘’Yazılanı Yaşamaya Devam’’ dedik çünkü yazılandan başkasını yaşama şansımız yok ki Allah ne emrettiyse o oluverir, alın yazımızda ne yazılıysa onu yaşarız, imtihan dünyası işte burası onun içinde zaman çok önemli biz faniler için, boşa geçirecek vaktimiz olmamalı bence, Peygamber efendimizin ’de hadisi şeriflerinde buyurdukları üzere ‘’İnsanların çoğunun kıymetini bilmedikleri iki nimet vardır, bunlar sıhhat ve boş zamandır.

’’Evet, efendim izinde hadislerinde dikkat çektiği boş zamanlarımızı iyi değerlendirmeli hem ahiret hem dünya için bir şeyler yapmalıyız. 2012 yılını esenlikler ve bolluklar içinde içerisinde geçirmek umudu ile Allah yeni yılımızı hayırlı ve mübarek eylesin.                  

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2012, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17