"EVET'' HAYIRLI OLUR İNŞALLAH

    Referandumun yapılalı iki hafta oldu bendeniz  ancak yazma fırsatı bulabildim,  Aytekin hocam bu işe biraz kızacak ama olsun.

banner46

    Referandumun yapılalı iki hafta oldu bendeniz  ancak yazma fırsatı bulabildim,  Aytekin hocam bu işe biraz kızacak ama olsun.

Evet, İlçem gazetesi okuyucuları ve bizi internet üzerinden takip eden dostlarımız, Ülkemiz 12 eylül 1980 darbesininizlerini taşıyan ana yasamıza, yine bir 12 eylül günü bir nebzede olsa balans ayarı çekerek % 16 bir oy farkı ile evet dedi,1980 yılında'da bu millet evet demişti ama inanın isteyerek değil silah zoruyla derler ya işte öyle bir evet deyişti o günkü "EVET" bu günkü "EVET" ile arasında dağlar kadar fark var, bu manayı'da çıkan hayır oylarından anlayabiliyoruz çünkü o zamanki seçimde bu kadar hayır çıkmamıştı daha doğrusu millet seçimden sonra başına gelecek musibetleri bildiği için hayır diyememişti şimdi demek lazım bu referanduma dayatma diyenlere dayatmanın alası o zamandı diye, şimdi "HAYIR" diyende gitti rahatça oyunu kullandı "EVET" diyende. Herkesin vicdanı rahat verdiği oydan yana. 

Yazımızın başlığında'da dedik ya "Evet hayırlı olur inşallah" diye, inşallah hayırlı olur'da bu millet diğer çağdaş ülkelerdeki demokrasi standartlarına ulaşır. Artık darbe kabuslarından, anayasa mahkemesinin verdiği usülsüz kararlardan hsyk'nın antidemokratik uygulamalarından ebediiyen kurtulur ve daha çağdaş daha müreffeh bir geleceğe emin adımlarla ilerler.

 Allah'tan herşeyin hayırlısı olması dileğiyle bir dahaki yazıda buluşmak umudu ile Allaha emanet olun.

  
Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2010, 04:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17