Başkan Gökhan Yüksel, İSTGAD’ı ağırladı.

İstanbul Gazeteciler Cemiyeti, Kartal Belediye Başkanı ile bir araya geldi.

Başkan Gökhan Yüksel, İSTGAD’ı ağırladı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in makamında gerçekleşen ziyaret, samimi bir sohbet ortamında gerçekleşti.

İstanbul Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aytekin Yaşar'ı, başkan yardımcısı Tevfik Erk'i, Genel Sekreter Gökhan Ali Öztürk ve yönetim kurulu üyesi Sertan Daloğlu’nu Kartal Belediyesi basın müdürü Hüseyin Caner Güler karşıladı.

KARTAL’A KOMŞU İLETİŞİM MERKEZİ KURDUK

İSTGAD ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, basın emekçilerine başarılar diledi. Kartal için yaptıkları çalışmalara da değinen genç ve dinamik başkan Yüksel, “Kartal Komşu iletişim merkezini kurduk. Artık hiç bir vatandaşımız ‘belediye başkanımıza ulaşamıyorum, derdimi anlatamıyorum!’ demeyecek. 7-24 saat faaliyet gösterecek çağrı merkezimizde belediye hizmetlerine vakıf, çözüm odaklı arkadaşlarımız görev yapacak. Bütün sorunlar bize anında ulaşacak” Dedi.

ÖNCELİĞİMİZ AHLAK

Dernek hakkında bilgilendirmede bulunan İstanbul Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aytekin Yaşar, "Cemiyetimizin birinci önceliği Ahlaklı gazetecilik ve haberciliktir. Derneğimize üye olmak isteyen o kadar çok gazeteci arkadaşımız var ki, üyelerimizi seçerek aramıza alıyoruz. Kurumlarda ve kamuoyunda itibarı ve saygınlığı olan gazeteciler ve yazarlar ile yol yürümek istiyoruz. İstanbul Yerel basınının sorunları var. Bu sorunlarla ilgili daha önce Ankara’nın yollarını aşındırdık. Ana muhalefet partisi genel başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüp, sorunlarımız ve çözümleri için hazırladığımız raporu sunduk. Basının özgür ve güçlü olması ülkemizin faydasınadır. Bu konuda çalışmalarımız devam edecek” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Katılımcılar görüşmenin sonunda günün anısına fotoğraf çekilip, anı ölümsüzleştirdiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2019, 13:18

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17