AYNI TAS, AYNI HAMAM ! İNSAN'DAN BATUM,

İNSAN'DAN BATUM,

CHP’nin kendi içindekiler CHP'yi yıpratmaktan vaz geçmiyorlar....

AYNI TAS, AYNI HAMAM ! İNSAN'DAN BATUM,
banner46

İNSAN'DAN BATUM,

CHP’nin kendi içindekiler CHP'yi yıpratmaktan vaz geçmiyorlar. Genel Başkan Yardımcıları ve partinin en etkin adamlarından BATUM çıkıyor şaşırtan bir kelime söylüyor. ADD Zonguldak şubesinde, askerlerin ciddi mücadele vermesini söyleyerek ‘’ MEĞER KAGITTAN KAPLANMIŞ, BİZ BUNU ASKER ZANNEDERMİŞİZ’’. Şaşırtan bir tarif bu. Bir siyasi partini İktidar olabilmesi için Askere ihtiyacı olamaz. CHP'nin de iktidar olabilmesi için askere ihtiyacı yok zaten.  Sadece Halka inanacak, halka güvenecek, halkta güven oluşturacak ve İşaretlerinizden biri olan Halkı düşüneceksiniz. Bu gibi tutumlardan dolayı da halk CHP'ye iktidar şansı vermiyor zaten. Birde bazı kanallarda çıkılıp ben öyle demek istemedim diyerek çevir kazı yanmasın felsefesi ile bu milletin duyduklarını anlamayacağını sanarak, biz Türk milletini salak yerine mi koymak istiyorsunuz? İlginçtir, Tuncay ÖZKAN vb. şahısları meclise taşıma düşüncesini açıklayan Batum, KILIÇTAROĞLU’nun tepkisinden sonra gene çevir kazı yanmasın felsefesine büründü ama olmadı. Bakalım CHP Sayın Batum'a ne kadar tahammül edecek bunu zaman gösterecek. Sanki kendi içini oyan kurt misali CHP'yi özel olarak bitirmeyemi geldiler anlamak güç.

SOKAK DİRENİŞÇİLERİ

CHP’nin kırdığı sadece BATUM ile sınırlı değil. CHP’li 10 Milletvekili ise halkı galeyana getirmeye çalışarak direnişe çağırıyor. Demokrasiden demokratlıktan bahseden CHP Sandıktan yine mağlup olacağını mı düşünüyor yoksa CHP’li 10 vekil, 70 evvelinde kardeşin kardeşi vurduğunu unutmuş ise.  Biraz tarih dersine ihtiyacı var sanırım. Üniversiteler başta olmak üzere nasıl kan akıtıldığını, okuduğumuzun gazetelerden dolayı insanların nasıl insafsızca öldürüldüğünü Sayın vekiller Antalya’ya kadar gidip Sayın Deniz BAYKAL başta olmak üzere Partideki ağabeylerine sorup öğrenebilirler Sayın Baykal Bu CHP’liler sizi çok aratacak sanırım

DEVLET BAHÇELİ ve AKIL

BAHÇELİ devlet adamlığını göstererek ne teşkilatını sokağa döktü, nede Askere kâğıt asker diyenlere saygı gösterdi. En sert açıklamalar, darbelerden sokak çatışmalarından zarar gören Bahçeli ve kurmayları yaptı. BAHÇELİ’nin referandum sürecindeki tutumunu desteklemesem de bu konudaki devlet adamlığı duruşunu beğeniyor ve destekliyorum. CHP’liler biraz BAHÇELİ’DEN ders almalılar. Şunu unutmayın ki bu gemi batarsa sizde içinde olacaksınız. O yüzden AK Partinin siyasetini beğenmeyebilir daha iyisini yapma iddiasında olabilirisiniz ama bunu halka inanarak ve halkı yanınıza alarak sandıkta yapmalısınız. Unutmayın ki demokrasilerde bu böyle olur.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2011, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17