AMATÖR KLÜPLER ve BELEDİYE BAŞKANLARI… !

  

Dernek deyince en çok sahip çıkılması gereken...

AMATÖR KLÜPLER ve BELEDİYE BAŞKANLARI… !

  

Dernek deyince en çok sahip çıkılması gereken Sivil toplum kuruluşu olarak Spor kulüplerini görüyorum sevgili Belediye başkanım. Dışarıda bulunan bir gencin maliyetini, bize vermiş olduğu zarar ya da karın geri dönüşümünü iyi hesap etmeli.

Diyebilirsiniz ki 11 kişi bir topun peşine düşmüşler zaman geçiriyorlar. Dışarıda Madde bağımlı gençleri hiç düşündünüz mü neler yapıyorlar? Nerede zamanlarını geçiriyorlar? Milli ekonomiye zararları ne kadar? Bir bağımlı genci tekrar sağlıklı bir hale getirmenin maddi ve manevi anlamda bize geri dönüşümü ne kadar? O gençleri kimler ne amaçla ne şekilde kullanıyor? Onlar yüzünden sokağa rahatça çıkılabiliyor mu?

Peki, sizlere soruyorum o zaman Tuzla, Pendik, Maltepe, Kartal benim en yakın tanıdığım yerler. Orada bulunan Amatör spor küplerine ne kadar yıllık bütçe ayırabiliyorsunuz. Cevabını ben vereyim isterseniz kocaman bir hiç. Büyükşehir ayni yardım olarak malzeme bakımından azda olsa katkı sağlıyor. Tabi bununla da kalmıyor bir gencin bir sezon içinde maliyeti, Bonservis, ilaç, gıda gibi ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Amatör spor kluplerinde bunların maliyeti minimum 500 TL civarıdır. Kartal'daki spor kulüplerinin geçen dönem başında olan başkanları belkide en şanslı başkanlardandı. O zamanki Kartal Belediye Başkanı Arif DAGLAR ekonomik anlamda da katkı sağlayarak en azından kulüplerin nefes almalarını sağladı. Özellikle belediye başkanları işiniz sadece yol yapmak, çöp almak olmamalı bunlar zaten sizlerin yapmanız gereken şeyler. Bu sebeple işin içinden sıyrılamazsınız. Hem o kadar paraları süper lige çıkmak için harcamıyor musunuz? Galatasaray’da oynayan Servet ÇETİN mahallemizden çıkan birisi. Eminim ki her mahalleden böyle nice değerler yok olup gitmişlerdir. Sevgili başkanlar benden söylemesi ister oy uğruna, ister inandığınız için yapın ama amatör kulüplere el atın. Amatör kulüplere el atın ki; seçim zamanı geldiğinde, amatör kulüplerden, onları oraya yollayan mahalleliden oy istemeniz kolay olsun. Bilin ki destek veren ve vermeyen başkanları zamanı geldikçe burada zaman, zaman anlatacağız saygılarımla

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2010, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17