AK Parti FENA DEĞİL Ama ya KARTAL ?

AK Parti bölgemize önem vermiş görüntüsü veriyor. İdris GÜLLÜCE, Erol KAYA, Osman POYRAZ ve küskünlerin beklediği isim Metin KÜLÜNK.

AK Parti FENA DEĞİL Ama ya KARTAL ?
banner46

AK Parti bölgemize önem vermiş görüntüsü veriyor. İdris GÜLLÜCE, Erol KAYA, Osman POYRAZ ve küskünlerin beklediği isim Metin KÜLÜNK.

Pendik bu konuda en şanslı ilçe, Başbakanın danışmanı Ankara adayı Yalçın AKDOĞAN, Pendik eski ilçe Başkanı Bartın Milletvekili Yılmaz TUNÇ ve Erol KAYA

Listelere baktığımızda tabanın tanıdığı adaylar konusunda her şeye rağmen AK Parti sese kulak vermiş. Herkesin rahatça ulaşabileceği birisi İdris GÜLLÜCE, Pendik’e hizmetleri azımsanamayacak Erol KAYA ve en önemlisi  Tabandan gelip Mahalle Yönetimi, Mahalle Başkanlığı, İlçe Başkan Yardımcılığı yapan tabanın gerçek seslerinden Osman POYRAZ AK Parti'de herkesin milletvekili olabileceğinin sinyalini verdi, mütevazi de birisi. Her ilçede sesi soluğu olan Metin KÜLÜNK, fakat kimse nereden çıktı demedi. Metin Beye herkes hakkıydı dedi. Demek ki atalarımız boşuna dememişler yiğidi öldür hakkını ver diye.

Gelelim Kartal'a, belediyesi kaybedilmiş bir ilçenin adayının olmayışı AK Parti teşkilatını üzmüş. Arif DAGLAR, Abdullah BAYRAM, Hülya GÖBELOĞLU, Av Hüseyin ÖZTÜRK, Adil BOY aday adayı müracaatları ile ilgili beklentisi olanlar. Kartal Belediyesi kaybedilmiş bir ilçeden adayın olmaması manidar, aslında teşkilat mensuplarından birisinin olabileceği beklentisi hâkimdi. Bu yetmezmiş gibi Mehmet SEKMEN’in olmaması Kartal AK Parti  teşkilatını üzdü.

Evet 3 üncü dönem tek başına iktidara yürüyen bir partide aday adaylarının sayısının tavana vurması gayet doğal. Aday adayı fazla olunca tabii ki adayları seçmekte zor. Birileri seçilirken birileri dışarıda kalabiliyor. Bu tabii ki siyasetin bir cilvesi. Fakat parti hizmetlerinde çalışan her kes teşkilatına yakın isimlerin aday yapılmasını istiyor. Bir çok flaş isim saydık. Ak partinin adayları evet iyi adaylar. Ancak teşkilat bazında en büyük eleştiri Kartal'daki flaş isimler neden yok. Örneğin bir Arif DAĞLAR, Mehmet SEKMEN, Abdullah BAYRAM bu isimler oy potansiyeli bulunan isimlerdi. Bu isimler kartalda aslında tecrübenin  ve teşkilatın adı haline gelmiş isimler.

Taraflı da baksam tarafsız da baksam bana göre Kartal bu isimleri kaybetmemeli.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2011, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17