Seyfettin Yıldırım'a sevgi seli

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy belediye başkan adayı iş adamı Seyfettin Yıldırım gittiği her yerde sevgi seli ile karşılanıyor.

Seyfettin Yıldırım'a sevgi seli
banner46

Yıldırım, ilçeyi her gün adım adım dolaşarak vatandaşlara Çekmeköy için hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlatıyor. Çekmeköy’de faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarını, ilçedeki muhtarları tek tek ziyaret eden başkan aday Yıldırım, sorunları dinleyip bol bol not alıyor.


HALKIMIZIN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE BİZİM BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZ BİREBİR ÖRTÜŞÜYOR


Yaptığı çalışmalarda vatandaşa dokunmayı hedeflediğini belirten Yıldırım “Ekibimle beraber gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gittiğimiz her yerde Çekmeköy’lülerin bize gösterdiği ilgi ve sevgi motivasyonumuzu her geçen gün daha çok artırıyor. İlçenin genel sorunları hakkında önemli çözüm projeleri hazırladık. Ancak görüştüğümüz sivil toplum örgütleri ile yaptığımız görüşmelerde çözüm bekleyen birçok sorun bulunduğunu da fark ettik. Bu sorunlara ortak akılla çözümler bulabilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çekmeköy halkının çalışmalarımıza gösterdiği ilgi, çözümlere ilişkin koyduğu katkı belediyecilik anlayışımızla birebir örtüşüyor.” dedi.



ACEMİCE YAPILAN İŞLERİ DÜZELTMEK BİZE DÜŞECEK



Çekmeköy halkına söz verdiğini dile getiren Yıldırım; “Ben halkımıza söz verdim. Kimseyle kısır çekişme içerisine girip enerjimizi harcamayacağız. Onlara laf yetiştirmektense halkımızın bir sorununu da daha dile getirmeyi tercih ederim. Bu tür açıklamalar Firavun ’un Nil’de boğulmadan önceki son haykırışlarını hatırlatıyor. Bizim bu haykırışlara ayıracak zamanımız yok. Mevcut yönetim tarafından acemi bir şekilde Çekmeköy’de yarım yamalak yapılan işleri düzeltmemiz gerekiyor. Mahvedilen Madenler Meydanını, Şahinbey caddesini ve diğer cadde ve sokakların kaldırımlarını nasıl düzeltiriz, nasıl belediyeyi zarara uğratmadan, halkımızın parasını hesapsızca harcamadan, düzgün yapılmayan bu işleri nasıl gerçek anlamda bir şehre yakışır hale getiririz bunun çabası içerisindeyiz. Bu arkadaşların hepsi de daha sonra bize dua edecekler. Çünkü onların becerip yapamadığı işlerin hepsini düzelteceğiz ve onları Çekmeköy halkının bedduasından kurtaracağız” cümlelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 19:42

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17