Seyfettin Yıldırım 'CHP’nin bayrağını Çekmeköy’e dikeceğiz'

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım sandık görevlileriyle bir araya geldiği sabah kahvaltısında iddialı konuştu.

Seyfettin Yıldırım 'CHP’nin bayrağını Çekmeköy’e dikeceğiz'
banner46
Çınar Düğün Salonunda sandık görevlileriyle yapılan kahvaltıya CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen ÖĞÜT, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Murat Cirav, CHP Çekmeköy yönetim kurulu üyeleri, CHP Çekmeköy belediye meclis üyesi adayları ve sandık görevlileri katıldı.


Seyfettin Yıldırım konuşmasında Çekmeköy’ü hep birlikte daha iyi yöneteceğiz sözlerine vurgu yaptı,”


BENDE BU KENTİN ÇOÇUĞUYUM



Ben mücadele ederek buraya geldim. 20 sene önce buraya geldim çalıştım çabaladım. Sizin aranızda yaşadım. Sizinle birlikte büyüdüm. Kendim başardım, şimdi de çocuklarımız için mücadele ediyorum. Çocuklar iyi bir yaşam sürsün, okusunlar diye mücadele ediyorum.


BAYRAĞI DİKECEĞİZ!



Yıldırım sözlerinin devamında ise, “ Eğer biz 2B’leri, orman arazilerini, kentsel dönüşümü çözeceksek Çekmeköy’ü almalıyız. Her mahalleye otobüs konulacaksa, çocuklarınızı okutmak için Çekmeköy’ü almak gerekiyor. Ben size söz veriyorum. Hayatımda başarısızlığım yok. Ben Çekmeköy’ü alacağım sizde sandıklara sahip çıkacaksınız. Sandıklar çok önemli. Biliyorsunuz yürütmenin başı bunlar. Özellikle bu seçim her şeyi yapacaklar. 25 yaşındaki çocuklar milyon dolarlarla oynuyorlar, sizin çocuklarınız asgari ücretle yaşamını sürdürüyor. Bu yüzden sandıklara sahip çıkacaksınız, bizde CHP’nin bayrağını Çekmeköy’e dikeceğiz” dedi


SALLAYIN DÜŞECEKLER



Bugün buraya toplanma nedenimiz 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde sandıklara sahip çıkma konusudur.  20 Günümüz kaldı. Sallamaya devam edin. Sallamaya devam edin düşecekler. Bizim partililer başka partiler önde olduğunda sandığı bırakıyor, morali bozuluyor, geliyor. Bakın her sandıktan 5 oy kaçırılırsa rakamı siz düşünün. 1 sandıkta geri düştüğümüzde bırakmayın. 20 gün içerisinde başbakan bu düşüşten sıyrılmak istiyor. Her tarafa saldırıyor. Saldırma nedeni kaybettiği oyları kazanmaya çalışmak. Paralel yapıya suç atıyor, sanki kendisi yokmuş gibi.” Dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 22:00

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
yılmaz çengel
yılmaz çengel - 10 yıl Önce

İyi bir başkan olacagına yürekten inanıyorum başarılar başkanım

SIRADAKİ HABER

banner17