Çekmeköy'lülere 7'den 70'e ücretsiz buz pateni.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, belediye binasının bahçesinde1 ay boyunca 7’den 70’e tüm Çekmeköylülerin ücretsiz olarak kullanacağı buz pistini açtı.

Çekmeköy'lülere 7'den 70'e ücretsiz buz pateni.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz , belediye bahçesi Kent Park içinde 1 ay boyunca  Çekmeköylülere hizmet verecek buz pistinin açılışını gerçekleştirdi.

Buz pistinin açılış törenine Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Cenap Yağmur, meclis üyeleri, başkan yardımcıları  ile çok sayıda davetli ve öğrenciler katıldı.

Açılış öncesinde katılımcıları selamlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “İnşallah bir ay boyunca bütün okullarımızı buraya getirerek gençlerimizin bu organizasyondan faydalanmasını sağlayacağız. Böylesi güzel bir hizmeti  sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yaptığımız hizmetimizden tüm vatandaşlarımızın kazasız belasız faydalanmasını rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın Çekmeköy’e yaptığı hizmetlerden bahseden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ise “ Bugün hizmete girecek olan bu buz pisti gençler için güzel bir tecrübe. Bir aylık bir sürede gençler, buz pistinde kaymanın zevkini tatma imkanına sahip olacaklar. İşte şehrin insanlarına, bütün kesimlerine hizmet sunmayı amaçlayan belediyemiz , gençlerimize en ekstrem örneklerden dahi istifade edebilecekleri imkanlar sağlıyor. Ben Çekmeköy’e hizmetlerinden ötürü Başta Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz ve ekibine, Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Buz pisti hayırlı uğurlu olsun,” dedi.

Törene katılarak öğrencilerin mutluluğuna ortak olan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, “Gençlerimiz burada spor yaparlarken her ne kadar hava soğukta olsa sporun sıcaklığı gönüllerinize işleyecek. Yapılan bu güzelliklerden dolayı belediye Başkanımız Ahmet Poyraz başta olmak üzere emeği geçen herkese dua edip teşekkürlerini sunacaklar,” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek buz pistinin açılışı yapıldı. Başkan Ahmet Poyraz ve beraberindekiler buz pistinde atış yaparak alanı faaliyete açtı. Buz pistini kullanan sporcular Ahmet Poyraz’a 53 numaralı forma hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2017, 23:31

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17