Başkan..." />

Alemdağ 1877 Spor Kulübü Başkan Poyraz'ı Ağırladı

Başkan...

Alemdağ 1877 Spor Kulübü Başkan Poyraz'ı Ağırladı

Başkan Poyraz, yeni kurulan Alemdağ 1877 Spor Kulübünü ziyaret etti.

İstanbul’un doğal güzelliklerini koruyan nadir ilçelerinden biri olan Çekmeköy’de, spor aşkı da gün geçtikçe büyüyor. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın özel önem verdiği spor aktiviteleri yoğun katılımlarla devam ederken, Başkan Poyraz bir yandan da gençlerin spor çalışmalarına da destek veriyor. Kötü alışkanlıklardan uzak tutulmaları ve boş zamanlarını iyi değerlendirmeleri için gençleri spora teşvik eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, yeni kurulan Alemdağ 1877 Spor Kulübü Başkanı ve üyeleri ile buluştu. 23 Aralık Cuma günü gerçekleşen buluşmaya AK Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri katıldı.

Alemdağ 1877 Spor Kulüp Başkanı Murat Genç, saha tahsisinde kendilerine çok yardımcı olan Başkan’a, üyeler ve mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, sportmen bir nesil yetiştirmeyi hedeflediklerini, bu hedef doğrultusunda kendilerinden yardım isteyen herkese ellerinden gelen desteği verdiklerini belirtti. Alemdağ 1877 spor kulübünün yeni kurulması nedeniyle eksiklerinin tamamlanmasında belediye olarak üstlerine düşen görevleri yerine getireceklerini söyleyen Başkan Poyraz, gençlerden Çekmeköy’e ödüller kazandıracak sporcular yetiştireceklerinin sözünü aldı.

Kendisine hediye edilen kulüp atkısını takan Başkan Poyraz, toplantının sonunda gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2011, 20:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17