Bu sayıda maalesef önemli gerçekleri öğrenemeyeceksiniz.

Bilmeniz gereken o kadar çok haber ve bilgi var ki, ama yazmayacağım. Diğer bazı gazeteciler de yazmıyorlar zaten.
***
Niye yazsınlar ki? Bu gün ilçe belediyeleri yerel gazetecilerin bir numaralı reklam gelir kapısı. Biz yazdık ta ne oldu ki? Kamuyu bilgilendirmek haberdar etmek için yıllarca mücadele ettim. Dönüp baktığım da BEDEL ÖDEMİŞİM. Sadece ekonomik bedeller değil, bir sürü de düşman sahibi olmuşum. Haa bizi bilen bilir, çokta tınnn.
***
HARAMİLER KOL KOLA!
Bakın güçlü bir gazeteyi harami politikacılar, gevşek idareciler, namussuzlar, şerefsizler ve alçaklar sevmezler. Neden sevmezler? Çünkü ipleri pazara düşer. Çünkü bunların önlerinde ceket ilikleyenler bu tiplerin gerçek yüzlerini gördükleri zaman yüzlerine tükürürler. Halkın içine çıkacak yüzleri kalmaz. İşte bu yüzden sevmezler.
***
YEREL BASIN SÜRÜNMELİ!
İşte bu yüzdendir ki haramî politikacılar, gevşek idareciler, namussuzlar, şerefsizler ve alçaklar halkın haber alma kaynağı olan gazetelerin sürünmesini isterler. Gazetecilerin ekonomik alanda kendilerine muhtaç kalmalarını ise bilhassa isterler. Bu haramîler konu imar ve rant olunca, önce kendi ideoloji görüşlerinin oldukları kişilerle bir araya gelirler, sonra da karşı ideoloji görüşte olanlarla bir araya gelirler. Hesaplar yapılır, rakamlar netleşir kimin payına ne düşecekse hızlı hızlı yoluna doğru akar. Bu tipler öyle alçaklardır ki, bunların lâkapları da vardır kendi aralarında. Yüzde oncu! Komisyoncu! Yüzde yirmici! gibi lâkaplar bunlardan bazılarıdır. Bunlar öyle herkesin görebileceği yerlerde bir araya gelmezler. Ya birisinin gözlerden uzak ofisinde ya da uzaklar da tenhalarda bir Kafe de bir araya gelip nargile tüttürüp şeytanla şeytanca plânlar yaparlar.
***
BU SAYIDA GERÇEKLERİ ÖĞRENEMEYECEKSİNİZ
Sevgili okurlarımız, kıymetli esnafımız ve takipçilerimiz. Bu sayıda bilmeniz gereken gerçekleri maalesef öğrenemeyeceksiniz. Çünkü siz hiç gazete okumuyorsunuz, okuduklarınıza da inanmıyorsunuz. Sizin de politikacılara ve gazetelere olan inancınız zayıflamış, tıpkı benim gibi. Hal böyle olunca elimde biriken belgeleri ve bilgileri kusura bakmayın sizinle belirsiz bir süre daha paylaşamayacağım. Gerçekleri belgeleriyle öğrenemeyeceksiniz. Ne zaman ki siz Hak aramaya, hakkı gerçekleri ile anlatan gazetenize sahip çıkarsanız o zaman seyredin haramî politikacıların, gevşek idarecilerin, namussuzların, şerefsizlerin ve alçakların suratlarını.
***
Bu kısa yazımın sonunda Kurban bayramınızı en kalbi duygularımla kutlarım… (haramî politikacılar, gevşek idareciler, namussuzlar, şerefsizler ve alçaklar hariç)
YORUM EKLE

banner17