Birilerinin Tekzip yayınlama telaşı!

Sevgili belediye başkanımıza selam, yalakalıkta ve riyakârlıkta rekor kıran NEMALANANLARA kapak olsun bu yazım.

Öfke şeytandandır biliyorum ama, “haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytanları (Hz. Ali’nin sözüdür)” gördükçe yazmadan, öfkelenmeden duramıyorum. Yani şeytan’a uyuyoruz, değerli okurlarımız kusurumuza bakmasınlar.

 

Geçtiğimiz yıl bir haber yayınladık. Haber Kartal’ın ve Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü. Haberin başlığı “Altınok Öz’e yolsuzluk incelemesi.” İdi. Belediye başkanına 10 Ocak 2013 Çalışan Gazeteciler gününde dediğim gibi. “Belgelerim sağlam yeminli mali müşavirlik hazırlamış, konuşanında ses kaydı ve dinleyen şahitlerim vardı.” Şimdi birileri “Bu haberi yayınladığına pişman mısın? Derlerse, "hiçte pişman değilim bu gün olsa yine yayınlardım. Dilsiz şeytan olmaktan Allah’a sığınırım." derdim.

Yüz yüze görüştüğümüzde Belediye başkanımız ”30 bin liralık tazminat davasını geri çekmeyeceğim!” dedi. Bende "sakın çekmeyin ben haklıyım, bir işe kalkıştım mı, cefasını da çekerim, sefasını da sürerim” dedim.

 

Bilmeyenler vardır, ayrıntılarını anlatayım. Kartal Belediye başkanı Sayın Altınok Öz bize tazminat davası açarken noterden tekzip ve mahkeme yoluyla haberlerin de siteden kaldırılmasını teklif etmişti. Allah’tan ki Türk adaleti “basın hürdür, sansürlenemez!” söylemini hayata geçirerek haberlerin yayımdan kaldırılması talebini ret etmişti.

Noterden gelen tekzip’i kabul etmedik ve yayınlamadık. Belediye başkanımız mahkeme yoluyla tekrar yayınlatmak istedi. Biz buna mahkeme yoluyla itiraz ettik. Mahkeme itirazımız ret etti. Bizde adaletin emrine uyup, tekzip’i yayınladık.

 

Sanki tekzip yayınlanınca biz suçluymuşuz da, öfkeyle yazmışız da, haberi araştırmadan yazmışız gibi (yalakalar Facebook’ta) seferber oldular. Normaldir, kaldı bir yıl mamaları kesilecek. Aile boyu sırtını yetim hakkının olduğu birimlere dayamış, maaşlı şarlatanlar tamtam dansı yaparcasına seferber oldular. Sağ olsunlar reytingimiz arttı.

Bizi bilen biliyor. Gittiğimiz her partide her mecliste hamd olsun sevgi ve hürmetle karşılanıyoruz. Sevenlerimiz ve bizim nasıl insan olduğumuzu bilenlere saygılarımı sunuyorum. Ya Şarlo’lar, rezil oldular, çoğu yere gidecek yüzleri yok. İnsanlar bunların şerrinden "Allah" demiş vaziyette.


Ben de ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Yav arkadaş yazıyoruz olmuyor, susuyoruz durmuyorlar.


Kartal’ın BİZANS ENTRİKALARI bitmez. Anlıyoruz, bizim öyle bir niyetimiz yok ama, birileri bizim belediye başkanı Sayın Altınok Öz’le yakınlaşmamızı istemezler.

Çünkü biz savaşmalı, onlar Başkanımız şöyle adam, başkanımız böyle adam diyerek iktidarın nimetlerinden faydalanmalılar. Onlara da meşhur “Yiyin beyler yiyin, aksırıncaya kadar, tıksırıncaya kadar yiyin” sözünü armağan ediyorum.

 

Tercih Sayın Altınok Öz’ündür. Çevresini saran yalakalar ordusuna ya “seçime az kaldı ağzınıza, kaleminize dikkat edin!” diyecek ya da “Çok yaşa padişahım demeniz hoşuma gidiyor, devam” diyecek.


Yaşayıp göreceğiz.


Sağlıcakla kalınız…

YORUM EKLE
YORUMLAR
Baki Can
Baki Can - 11 yıl Önce

bravo aytekin yaşar. mücadelenizden dolayı sizi kutluyorum .iyi ki varsınız. şu iyi bilinmelidir her dönem de işbirlikçiler olduğu kadar sizin gibi gerçekleri yazan dürüst kalemler de olacaktır. ilçem gazetesine başarılar diliyorum. saygılarımla.

GÖKHAN ÖZTÜRK
GÖKHAN ÖZTÜRK - 11 yıl Önce

sayin ayteki̇n bey doğrulari söylemeni̇z bazi çevreleri̇ rahatsiz edi̇ci̇ olsada sizi̇ i̇lkeli̇ ve doğru haberci̇li̇k anlayişinizdan di̇k duruşunuzdan dolayi tebri̇k edi̇yor ve destekli̇yorum.

Muslum inan
Muslum inan - 11 yıl Önce

kalemine sağlık kardeşim.yılan bile deliğine girerken dumduz girer.sen dogru ol yeter.ciğer peşinde koşanlar,gazetsi olmayıp yancı takılanlar,gatesi plakalı bulayanlar,yarın iktidar değişince ne yapacaklar.sonuna kadar yanındayım

banner17