Anadolu Yakası Belediye Başkanları Beykoz'da bir araya geldiler.

İstanbul Anadolu Yakası Belediyeler Birliği’nin, Şubat ayı koordinasyon toplantısı Beykoz’da gerçekleştirdi.

 Anadolu Yakası Belediye Başkanları Beykoz'da bir araya geldiler.
banner46
Anadolu Yakası’nın belediye başkanları bir araya gelerek, belediyelerin sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

Belediyeler arasında; uygulamada birliktelik, koordinasyon, yardımlaşma, diyalog, uluslararası kurumlarla amaçları doğrultusunda işbirliği ve bilgi alışverişinin sağlanması amacıyla 14 yıldır gerçekleştirilen toplantıların bu ayki ev sahibi Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek oldu. Beykoz Belediye Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can,  Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem katıldı.


Toplantıda belediye başkanları arasında deneyim paylaşımı ve istişareler gerçekleştirildi. Aynı zamanda yerel yönetim alanındaki yeni gelişmeler de masaya yatırıldı. Anadolu Yakası’ndaki belediyelerin sorun ve taleplerine ortak bir akılla çözüm yolları arandı.
 
Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 23:19

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17