Bayram Zorgül: Bayram Zorgül "Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayıyım."

Gazetemize açıklamalarda bulunan Bayram Zorgül "Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayıyım." dedi.

Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı Bayram Zorgül'le bir röportaj gerçekleştirdik.

- Sizi sosyal medyada görüyoruz sürekli. Milletvekili aday adayı mısınız?

- Bizim büyüklerimiz derki; aday adayı değil, adayız. Bizde diyoruz ki, biz aday adayı değil adayız. Mevlam inşallah takdir ederse Ak Parti'den milletvekilliğine adayız.

- Bize Bayram Zorgül kimdir? Anlatırmısınız. Ak Parti'de ki geçmişiniz nedir? Sonradan mı üye oldunuz? Yoksa kadrolarda görev aldınız mı?

- Evet. Bayram Zorgül Ak Parti Kurulduğunda Hüseyin Özkul olsun, Güler Arslan olsun, Faruk Şahin olsun, çok değerli 22 arkadaşımızla biz bir araya toplandık. Ak Parti'nin Kartal kuruculuğuna talip olduk. Biz İstanbul il başkanına gittik. İl Başkanı dedi ki 'Ya gençler iyi geldiniz ama Mehmet Sekmen, Hasan Altuntaş'ı bize gönderdi ve biz Kartal ilçeyi kurma görevini ona verdik.' dedi. Yanımızda hemşerim olan Hasan Altuntaş'ı aradı ve dedi ki 'Hasan bey bak bu gençler buraya kadar gelmişler göreve talipler, onlara görev ver' dedi. Bizde Ak Parti Gümüşpınar Mahallesinin kurucusu olarak göreve başladık. 2001 yılından beri mahalle teşkilatında görev aldık, 2004 seçimlerinde muhtar adayı olduk. 2009 ve 2014 seçimlerinde Ak Parti Kartal'dan Meclis üyesi aday adayı olduk. Seçim süreçlerinde bölgeyi iyi bildiğimiz için hep okul sorumluluğunu bana vermişlerdir arkadaşlarımız. Aşağı yukarı 7-8 seçim atlattık, hepsinde de okul sorumlusu görevi yaptım. Ak Parti kurulduğundan bu güne hem maddi, hem de manevi çalıştım. Helali hoş olsun. Bu kimin için? Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsı için. Şahsımın ona vermiş olduğu sözden dolayı hedefimize kitlenmiş ve Cumhurbaşkanımızın yolundan gidiyoruz.

- Neden milletvekili olmak istiyorsunuz?

- Sağ olsun Sancaktepe Belediye Başkanımız İsmail Erdem bizim ufkumuzu açtığından dolayı, biz masanın bu tarafını da iyi biliyoruz, masanın öbür tarafını da iyi biliyoruz. Hani bir söz var ya; BAŞIN DÜŞERSE DARA, BAYRAM ZORGÜL'Ü ARA. Allah kimsenin başını dara düşürmesin ama, öyle durumlarda her kes beni arar. Vatandaşımızın cenazesi olur, hastası olur, bir sıkıntısı olur, ne biliyim çocuğunun bursu olur, adam hanımından ayrılır yine Bayram Zorgül'ü arar. Bu vatandaşlarımızın arasında inanın hiç insan ayrımı yapmadan, yani memleketiymiş, diniymiş, ırkıymış, ayırmadan biz insanları insan olduğu için seviyoruz, değer veriyoruz ve yardımcı olmaya çalışıyoruz.

- Milletvekili olursanız hedefleriniz, planlarınız var mı?

- Bizim halen kurumlarda İSKİ olsun, AYEDAŞ, İĞDAŞ, TELEKOM, kurumlara girdiğimiz zaman aşağıda ki güvenlikten tut, tepesine kadar çıkıyoruz. Her kesle sohbetimiz, dostluğumuz candandır. Bu yüzden biz bu yola talip olduk. Milletvekili olursak dedik ki, daha iyi hizmet ederiz. Bizim amacımız vekil olup ta Ankara'da oturmak değil, bura da halkımıza hizmet etmektir. Ankara'da ki görevimizi bitirir bitirmez direk İstanbul'a geliriz.

- Gazetemiz vasıtasıyla vatandaşlarımıza bir mesajınız var mı?

- Bizim Bayram Zorgül olarak her zaman bir sözümüz var. Ben değil, biz olmamız lazım. Biz olursak dağları deviririz. Ben kelimesi bizlere yakışmıyor. Biz ehlibeyt olduğumuz için, ben yok biz var. Türkiye Cumhuriyeti bir ailedir. Bütün görüş farklılıkları hepsi bizim zenginliğimizdir. Bizler etle tırnak olmuşuz. Elbette yanlışlarımız olacaktır. Önemli olan bir araya gelip bu sorunları ve yanlışları çözmektir. Biz vatandaşımıza hizmet için bu yola çıktık. Allah nasip ederse, biz bu göreve varız.

Bayram Zorgül Kimdir?

- 1968 Amasya Göknücek doğumluyum. Evliyim. Bir kızım, bir oğlum var. Her şeyden evvel iyi bir aile reisi olduğuma inanıyorum. İlkokulu köyümde bitirdim. 17 yaşında İstanbul'a geldik. İstanbul'da elektrik teknisyenliğine başladık. Dışarıdan okulumuza devam ettim. Elektrik Teknisyeniyim. Amasya Tencilli kapalı Başpınar Köyleri dernek başkanlığı, Amasya Dernekler Federasyonu, Amasya Göynücek Dernekler birliği, Kartal Soğanlıkspor'un genel sekreterliğini yapıyorum 5-6 dönemdir. Soğanlık'ta SSK Dilek Yapı Kooperatifi'nin üç dönem başkanlığını yaptım. İstanbul Teknisyenler odası üyesiyim. Tuzla Kızılay'da bir yıl yöneticilik yaptım. Amacım bu tecrübelerimi bu birikimlerimi vatandaşlarımıza yansıtmaktır. Bana gazetenizde yer ayırdığınız için teşekkür ederim. 

banner17