Yiyin beyler yiyin! Vicdanınız cüzdanınıza engel olmasın!

Yiyin beyler yiyin! Vicdanınız cüzdanınıza engel olmasın!
banner46

Günlerdir, aylardır, yıllardır İsrail ve onun zulümleri, Emperyalizm, Beyaz Türkler, içimizdeki Yahudiler, masonlar vs. halk arasında sohbetlerin, tartışmaların vazgeçilmez konularındandır.

 İSRAİL’İ GÜÇLENDİREN KİM?

Sonuç nedir? Gittikçe güçlenen İsrail! Dünyayı takmayan İsrail! Birleşmiş Milletleri duymayan İsrail! Yapan kim? Uzaklarda aramayın. Sizlersiniz, bizleriz, onlar yani hepimiz İsrail güçlensin diye maddi olarak elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Birileri İsrail ürünleri almayın diye yırtınıp dururken, birilerimiz de her gün bakkala, markete giderek bana şu İsrail ürününden verir misin diyerek paramızı uzatıyoruz. Kimimiz İsrail ürünlerini bilmeyerek alırken, kimimiz de amaaan ne olacak canım diyerek tınında bile değil.

 VİCDANINIZIN BİR KISMINI DA CÜZDANINIZA KOYUN LÜTFEN!

Evet, rica ediyorum. Lütfen İsrail ürünleri almayın. Aldığınız her ürüne verdiğiniz para, dönüp dolaşıp size gelmese de bir yerde birilerinin kafasına misket bombası olarak düşebiliyor. Mavi marmara’ya sıkılan mermilerde sizin bakkaldan aldığınız çamur suyu (Kola) ya verdiğiniz paranın katkısı olabilir. Belki de yakında size ve yakınlarınıza da düşebilir. Geçenlerde İsrail açıklamadı mı “PKK’ya destek verebiliriz” diye. Zaten hiç destekte vermemişlerdir şimdiye kadar!

BİR KOLA, BİR MERMİ! AFFET MÜSLÜMAN KARDEŞİM BENİ

İsrail çamur suyunu (Kola’sını) alırken lütfen düşünün. Kendi kendinize lütfen şu cümleyi söyleyin ve çocuklarınıza da ezberletin “Bir kola, bir mermi! Affet Müslüman Kardeşim Beni” sonrada vicdanınız rahat ediyorsa o çamur suyunu içerek, çok affedersiniz geğirin ve keyfinize bakın ve ara ara kendinize diyin ki “ya bir zamanlar bende vicdan vardı, gören oldu mu!” İsrail ürünleri nelerdir biliyor musunuz? Bilmiyorsanız Google’den görsellere girerek yazın çıkar mutlaka.

İSRAİL’İN AKARINI KESMEK LAZIM!

Dünya’da huzur yok değil mi? Neden acaba hiç düşündünüz mü? Adam sendeci, bana neci, vurdum duymaz toplumlar bitmeye, erimeye, parçalanarak bölünmeye mahkum olurlar. Siyonizm’in tek taktiği vardır. Böl, parçala, yut! Kim böler? Güçlü olan, hain olan, sinsi olan rahatlıkla böler. Neden böler? Çünkü karşısında güçlü görmek istemez. “Ben” cidir. Yani hep ben yaptım, ben üstün ırkım, ben imparator olacağım, diyerek bölme hesapları yapar. Böyle kötü niyetli bir iradeye sizde maddi destek vermek istiyorsanız ne diyelim.

Yeterince açıkladık umarım. Artık yorumlama değil, resimlerle anlatma vakti geldi. Aşağıdaki resimlere lütfen iyi bakınız. Gazze’de bir okul. Havadan bir bomba patlıyor ve çoğalarak okul’a dökülüyor. Yananlar, kaçanlar, ölenler, peş peşe. Bu resimlerden de ibret almayanlar var ise ben derim ki “Yiyin beyler yiyin! Vicdanınız cüzdanınıza engel olmasın.”

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2011, 06:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17