MİNİBÜS SORUNUNU HALEN ÇÖZEN OLMADI!

Kartal’ı yönetenler sevgili büyüklerimiz bu yazımdan dolayı lütfen kızmayın bana.

 VATANDAŞ...

MİNİBÜS SORUNUNU HALEN ÇÖZEN OLMADI!

Kartal’ı yönetenler sevgili büyüklerimiz bu yazımdan dolayı lütfen kızmayın bana.

 VATANDAŞ “ÇÖZÜN DİYOR”

“İlk önce kim çözecek” diye manşet attık, olmadı. Yeniden “Lütfen çözün” diyerek manşet yaptık, yine olmadı. Maalesef çözen olmadı. Çözülecekmiş gibi bir alamette yok gibi. Vatandaşlarımızdan telefonlar, teşekkürler yağdı bu haberimizden dolayı.

 NİYE ÇÖZÜLMÜYOR?

Aşağıdakiler tabii ki yukarıda Kİ mekanizma nasıl dönüyor bilmiyorlar. Prosedür mü zor, yoksa gevşeklik mi var soruları geliyor akla ister istemez.

 AB ALMAZ BÖYLE GİDERSE

Bildiğim kadarıyla bir Yunanistan’da var minibüs, birde bizde var. İyi de oluyor. Minibüs zart diye bitiyor önünde. Teypte arabesk, yollar senin. İster yolun ortasında durur yolcu alır, yolcu indirir. İster yolun kenarında.

 KRAVAT TAKMA ZORUNLULUĞU

Hatırlıyorum yıllar önce minibüsçülere bazı zorunluluklar getirilmişti. Kravat taktılar, arabesk’i kıstılar çokta zorlandılar. Sonuç tutmadı, aynı tas aynı hamam devam.

Minibüsçü kardeşlerimizin de işi zor. Ekmek Arslanın midesinden bile aşağıya inmiş, geçim zor. Bizim istediğimiz kurallara uyan, eğitimli, beyefendi, diğer araçlara da saygı duyan şoförlerin çoğalması.

 YEREL Mİ ÇÖZER, BÜYÜKŞEHİR Mİ?

Bekliyoruz yerel yönetimle, Büyükşehir birlik olurlarda bu sorunu çözerler diye. Biz ancak yazarız, ışık yakarız. Hizmetse yönetenlerden gelir. Geleceğini umut ediyor bekliyoruz.

Olur İnşallah…

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2011, 07:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17