MİLLETVEKİLİ KİMİ SEÇEYİM?

Haziran 2011’de genel seçimlere gideceğiz. Bu seçimler Ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir.

MİLLETVEKİLİ KİMİ SEÇEYİM?
banner46

Haziran 2011’de genel seçimlere gideceğiz. Bu seçimler Ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir.

 Aday adayları ufak ufak meydanlara inmeye başlıyorlar. Kimi cesurca ben sizin vekiliniz olmaya adayım derken, kimi de ürkek bir şekilde ortamı analiz etmeye çalışıyor.

 Aslında bilene ateşten gömlek olan bu makamlar için, milyonlarını dökerek aday olmaya çalışan zenginler var. “Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez” düşüncesiyle hesaplar yapanlar var. Türkiye’mizde maalesef bir çok yanlışların olduğu gibi, milletvekili seçimlerinde de yanlışlıklar yapılıyor. Bana göre doğrusu şudur; Vekil tayin edilecek kişi de şu 3 özellik muhakkak aranmalı.

-Emanet teslim edilir mi?

-Söz verdi mi sözünde durur mu?

-Dışı gibi içi de aynı mı?

Avukat tutarken “ya güvenilir avukat varmı bildiğiniz?” diye sorarsınız değil mi? Çünkü noterden vekaletle onu, kendinize mahkeme vekil tayin edeceksiniz.

 Aslında doğrusu şudur; Bireylerin, onbinlerin, yüzbinlerin sokağa çıkıp, güvenilir emin adam arayıp, milletvekili atamaya çalışmasıdır. Bizler de ise süreç böyle izlenmiyor.

 Maalesef yine göreceğiz ki; Atamayla, genel başkanım en iyisini bilir diyerek en doğru adamları meclise yollayacağız ve ülkemiz şekil “A” da görüldüğü gibi çağ üstüne çağ atlayacak!??

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2011, 06:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17