Kartalspor Gitti Gidiyor! 5 Milyonun Hakkını Verin!

Kartalspor'un bir ileri bir geri hali taraftarları ve Kartal'lıları üzüyor. Endişeli bir merak ve bekleyiş var. Kartal'da az bir zümrenin...

Kartalspor Gitti Gidiyor! 5 Milyonun Hakkını Verin!

Kartalspor'un bir ileri bir geri hali taraftarları ve Kartal'lıları üzüyor. Endişeli bir merak ve bekleyiş var. Kartal'da az bir zümrenin bu konuda haberi ve merakı var. Gerisinin ise umurunda bile değil.

Bank Asya 1. Lig'de 27. hafta karşılaşmasında Güngören Belediye'ye konuk olan Kartalspor, sahadan 2-0 mağlup ayrılması vatandaşlara yeter artık dedirtti.

5 MİLYON’UN HAKKINI VERİN!

Kartal Belediye Başkanı Altınok ÖZ’le yaptığım son röportajda “Evet Kartalspor’a 5 milyon lira Karyapsan’dan her şey usulüne uygun bir şekilde ödeme çıktım!” demişti. Bu meblağ kimine göre mini minnacıcık bir paracık olsa da, kimine göre de 5 milyon’a Kartal’a ne projeler yapılır dı dedirtiyor.

KARTALSPOR’DA NELER OLUYOR?

Evet bu soru ister istemez akılları meşgul ediyor “Kartal’da neler oluyor?” Bu kadar paralar harcanan bir takım neden hala düşme tehlikesinden kurtulamıyor? Kartalspor düşecek mi? Düşmeyecek mi? Oyuncular daha ne bekliyor. Suç oyuncular da mı? Yoksa yöneticilerde mi?

Evet merakla bekliyoruz, Kartal spor Ne olacak? Göreceğiz…

 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2011, 07:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17