TEŞEKKÜR VE VEDA…

Değerli okurlarım,

Tam bir yıldır gazetemizin bu köşesinde yazılarımı sizlerle paylaşmaktayım....

TEŞEKKÜR VE VEDA…

Değerli okurlarım,

Tam bir yıldır gazetemizin bu köşesinde yazılarımı sizlerle paylaşmaktayım. Öfkemi, derdimi, sevinçlerimi ve gecenin karanlıklarına inat her sabah doğan güneş gibi yeşeren umutlarımı paylaştım sizlerle.

Bu köşe, belki ülke gündemine yön veren köşelerden değildi, belki milyonlar veya binler okumadı nacizane yazdıklarımı ama İbrahim’in ateşine ağzında su taşıyan karınca misali safımızı belli ettik buradan, doğru bildiklerimizi söylemekten çekinmedik, düşünmedik o kırılır bu kırılır diye.
İlçem gazetemizin imtiyaz sahibi ,sevgili ağabeyim AYTEKİN YAŞAR’ın bana bu köşeyi ayırması beni çok umutlandırmıştı. Yazdıklarımızın okurlarımız tarafından ne kadar itibar göreceğini düşünmeksizin geçtim klavyenin başına. Çünkü artık bu milletin önüne atılan kemiklerle oynayacak vakti olmadığı kanaatindeydim. Gençliğin en büyük derdinin boş beleş olduklarının düşünülmesi olduğunu biliyordum. Ve bu köşe bana içimdekileri dışa vurma imkanı veren GENİŞ YÜREKLİ bir ağabeyimin  hediyesi oldu.

Bu gün benim için hem gurur verici hem de oldukça hüzünlendirici bir gün. Gururumun sebebi 15.02.2012 Çarşamba akşamı vatani görevimi yapmak üzere Samsun’a hareket edecek olmamdır. Hüznümün sebebi ise ailemden, sevdiklerimden ve doğup büyüdüğüm KARTAL’ımdan ayrılacak olmamdır. Hepinize benim gibi genç bir kardeşinizin yazdıklarını okuma büyüklüğünde bulunduğunuz için minnettarım. Ve özellikle teşekkür etmek istediğim birkaç isim var, öncelikle yazdıklarımı henüz kimseyle paylaşmadan okuyarak, benim bile beğenmediğim yazılarımı sırf beni cesaretlendirmek için “çok güzel olmuş” diyen dev yürekli ağabeyim NECDET TÜRKÜZEL’e, gazetesinde bana köşe ayırmakla kalmayıp gönlünde de bizi kardeşliğe kabul ettiğinden emin olduğum AYTEKİN YAŞAR’a, kendisinden yaşça ve tecrübe olarak çok çok küçük olmama rağmen her konuşmasında bana kendimi önemli biri gibi hissetmemi sağlayan ORHAN TEOMAN KARAARSLAN ağabeyime,yıllarca seminerleriyle bizlerin milli ve manevi hassasiyetlere sahip bilinçli birer birey olmamızı sağlayan ve şu an Kartal’ın başarılı siyasetçilerinden biri olan MHP KARTAL İLÇE BAŞKANI METİN ÖZÜPEK ağabeyime, kitap okumadığımı gözümden anlayıp beni okumaya ve araştırmaya yönelten MEHMET GÖDEKDAĞ ağabeyime ve en nihayetinde beni bu günlere getiren annem  ve babam ‘a sonsuz teşekkürlerimi sunmayı şahsım adına büyük bir borç bilirim. Hepiniz haklarınızı helal edin…

Saygılarımla…
AYKUT GÖRÜR…

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2012, 08:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17