Battal İlgezdi'den Ataşehir'e Vizyon Projeler

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, yerel basın için düzenlenen toplantıda yeni dönem için hazırladığı 15’i yeni olan toplam 19 vizyon projesini paylaştı.

Battal İlgezdi'den Ataşehir'e Vizyon  Projeler
banner46
30 Mart’taki seçimlere değil, gelecek nesillere yatırım yapmayı ilke edindiklerini söyleyen Başkan İlgezdi, “Biz ayakları yere basmayan, hayali onlarca proje tanıtmak yerine, Ataşehirliler için gerçek projeler sunuyoruz. Adası ve paftası bile belli olmayan projelerle halkın karşısına çıkıyorlar. Büyükşehir’in yapabileceği projeleri kendi projeleri olarak anlatıyorlar. Kısacası halkı yanlış bilgilendiriyorlar. Biz halkımıza yeni dönem için gerçekliği olan 19 proje sunuyoruz” dedi.


Ataşehir’i cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan İlgezdi, yaşam merkezlerinden kültür merkezlerine, sanata, spora, eğitim ve sağlığa kadar hayatın her alanında hizmete geçirdikleri projelerini anlattı.


Başkan İlgezdi, 19 vizyon projesini şöyle sıraladı; ATAPARK, Ferhatpaşa Kongre ve Fuar Merkezi, Atapark Opera Sarayı, Zübeyde Hanım Evlendirme Kompleksi ve Kreşi, Örnek Mahallesi Sağlık Merkezi, Ferhatpaşa Tıp Merkezi, Deniz Gezmiş Sivil Toplum Merkezi, Küçükbakkalköy Spor Kompleksi, Atatürk Mahallesi Spor Kompleksi, Küçükbakkalköy Emekli Dinlenme ve Kültür Evi, Kapalı Pazar Alanları, Barbaros Mahallesi Uzay EVİ, Küçükbakkalköy Çocuk Bilim Müzesi ve Cumhuriyet Panaroması, Ferhatpaşa Can Dostum Hayvan Barınağı, Atatürk Mahallesi Kent Meydanı Projesi, Ataşehir Kültür Merkezi, Kardeşlik Medyanı, İçerenköy Kent Meydanı ve Gümrük Meydanı.


5 yıl boyunca altyapıdan sağlığa, parklardan çevreye, kültürden teknolojiye çok sayıda projeye imza attıklarını belirten Başkan İlgezdi, “Ataşehir hizmetlerimizle hızlı bir kalkınma ve büyüme sürecine girdi. Son iki yılın en fazla değer kazanan ilçeleri sıralamasında, zirveyi kimseye bırakmadık ve bundan sonra böyle de bırakmayacağız” dedi.


Proje tanıtımları sonrası Başkan İlgezdi, basın mensuplarının sorunlarını cevapladı. Soru - cevap bölümünün ardından toplantı, Başkan İlgezdi ve basın mensuplarının toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 
Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2014, 22:08

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17